Fotballrykter: – Misfornøyd Di Maria ønsker seg til engelsk storklubb

Og Liverpool prøver seg på ny Premier League-angriper.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sesongstartene i de europeiske toppklubbene nærmer seg, og når under tre uker gjenstår er det fremdeles stor spenning knyttet til hvilke spillere som skal skifte klubber på det internasjonale overgangsmarkedet.

Det har allerede vært noen store overganger, og mye tyder på at flere er i vente.

IKKE TIL SALGS: Kevin Strootman (AP Photo/Antonio Calanni)
IKKE TIL SALGS: Kevin Strootman (AP Photo/Antonio Calanni)

Hvem er ditt favorittlag linket til i sommer? Finn ut mer her!

Manchester United gir ikke opp håpet om å hente Arturo Vidal til Old Trafford. Mandag skriver Daily Mirror at de vil tilby den italienske klubben hele 480 millioner kroner for angriperens tjenester. I tillegg skal United være villig til å doble Vidals lønn om han setter seg på flyet til Manchester og skriver under.

Loic Remys overgang til Liverpool gikk i vasken etter at franskmannen ikke besto den medisinske testen. Men nå skal Liverpool ha funnet en ny kandidat til å fylle tomrommet etter Luis Suárez på topp. Merseyside-klubben, som allerede har hentet Rickie Lambert og Adam Lallana fra Southampton, skal nå nemlig også ønske seg seg Jay Rodriguez. Det skriver talkSPORT.

Angel Di Maria skal være misfornøyd med situasjonen i Real Madrid, og føler han ikke er en av de som blir satset på, etter at klubben hentet inn Toni Kroos og James Rodriguez etter sommerens VM-sluttspill. Nå skal argentineren ønske å bli en del av Louis van Gaals tropp i Manchester. Spilleren er også blitt linket til Paris Saint Germain, men skal være frustrert over den franske klubben som forsøker å få til en låneavtale. Det skriver Daily Star. Real Madrid har verdsatt Di Maria til rundt 475 millioner kroner.

Samtidig jakter Manchester United Romas midtbanespiller Kevin Strootman. Men klubben skal ha fått beskjed om at de må ut med 830 millioner dersom de skal ha noe håp om å få spilleren til Premier League. Det til tross for at spilleren har vært ute med en kneskade siden i mars.

Sunderland er også ute etter å forsterke laget sitt i sommer. Gus Poyet ønsker å hente hans landsmann og Atletico Madrid-ving Cristian Rodriguez til Stadium of Light.

Romelu Lukakus muligheter til å bli en hit i Chelsea har ikke akkurat blitt større etter at klubben har hentet Diego Costa i tillegg til hjemkomsten til Didier Drogba. Nå skriver den spanske avisen AS at Juventus ønsker å hente kraftspissen, men at også Real Madrid vurderer den belgiske landslagsspilleren.

Samtidig skriver tyske Bild at Arsenal skal ha tilbudt Iker Casillas en femårskontrakt. Real Madrid-keeperen hadde et forferdelig VM og er blitt benket til fordel for Diego Lopez på klubblaget.

ATTRAKTIV: Romelu Lukaku er ønsket av flere klubber.  (AP Photo/Frank Augstein)
ATTRAKTIV: Romelu Lukaku er ønsket av flere klubber.  (AP Photo/Frank Augstein)

Den nederlandske landslagsspilleren Stefan de Vrij har lenge vært linket til Manchester United, men ser nå ut til å ende opp i Italia. Ifølge de Telegraaf er Feyenoord-forsvareren bare en medisinsk test unna å bli klar for Lazio.

Søndag kom bekreftelsen på at Dejan Lovren er klar for Liverpool. Nå begynner også ryktene om at Daniel Aggers Liverpool-karriere nærmer seg slutten å svirre. Samtidig ryktes det at Barcelona ønsker å hente en ny stopper til Camp Nou, og at danskens navn står høyt på ønskelisten.

IKKE LIVERPOOL-AKTUELL: Det er nok neppe Brendan Rodgers og Liverpool Karim Benzema tekster med. (FRANCE  - Tags:  SPORT SOCCER WORLD CUP)
IKKE LIVERPOOL-AKTUELL: Det er nok neppe Brendan Rodgers og Liverpool Karim Benzema tekster med. (FRANCE - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)

Samtidig skriver Daily Star at Brendan Rodgers skal ha forhørt seg om mulighetene om å få Karim Benzema til Anfield. Men franskmannens agent avfeier ryktene etter som hans klient ikke synes Liverpool er en stor nok klubb.