OVERGANGEN KOLLAPSET: Den franske spissen Loic Remy skal ha feilet den medisinske testen hos Liverpool.  (AP Photo/Scott Heppell)
OVERGANGEN KOLLAPSET: Den franske spissen Loic Remy skal ha feilet den medisinske testen hos Liverpool.  (AP Photo/Scott Heppell)

Ingen Remy for Liverpool

Skal ha feilet den medisinske testen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var ingen dypt bevart hemmelighet at QPRs Loic Remy var på vei til Merseyside for å erstatte Luis Suárez . Ifølge Liverpool Echo skal denne overgangen nå ha kollapset, som følge av at den franske spilleren skal ha feilet den medisinske testen.

Liverpool har ifølge samme avis nektet å bekrefte hva som er grunnen til at overgangen nå ikke skjer, men den velinformerte journalisten James Pearce skriver at det er et medisinsk problem som er årsaken. 

Skulle få trøye nr. 7

Remy, som nettet 14 ganger på utlån hos Newcastle forrige sesong, skal allerede ha blitt enig om sine personlige betingelser og hadde i følge Pearce allerede fått tildelt den legendariske trøyen nr. 7.

Kilder innad i Liverpool-systemet forklarte forsinkelsen med overgangen at det var snakk om små problemer angående papirarbeid, mens de i realiteten oppsøkte andre leger for å få bekreftet det medisinske problemet.

Det skal altså ikke være noe som helst håp om at overgangen går i orden, det betyr at Brendan Rodgers må ut på leting etter en ny spiss. 

Problem også tidligere

Det er ikke første gang den franske spissen har opplevd problemer rundt en medisinsk test. Sommeren 2010 dro en overgang til det franske laget Marseille ut, ettersom det ble oppdaget en hjertefeil hos spilleren. 

Den gangen måtte han i møte med en hjertespesialist, som til slutt klarerte den nå 27 år gamle mannen for spill. 

Det er også tidligere ryktet at det er nettopp dette hjerteproblemet som har gjort at Remy aldri tok turen til Spurs eller Arsenal i 2012.