REAL MADRID-AKTUELLE: Både Radamel Falcao og Romelu Lukaku lenkes til Real Madrid. Foto: Scanpix/Photoshop (montasje)
REAL MADRID-AKTUELLE: Både Radamel Falcao og Romelu Lukaku lenkes til Real Madrid. Foto: Scanpix/Photoshop (montasje)

Fotballrykter: Real Madrid vil ha Falcao og Lukaku

... mens Manchester United ikke har gitt opp Vidal, Strootman eller Guarin.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sesongstartene i de europeiske toppklubbene nærmer seg, og når under tre uker gjenstår er det fremdeles stor spenning knyttet til hvilke spillere som skal skifte klubber på det internasjonale overgangsmarkedet.

Det har allerede vært noen store overganger, og mye tyder på at flere er i vente.

Hvem er ditt favorittlag linket til i sommer? Finn ut mer her!

Manchester United er på jakt etter midtbanespillere, og selv om Kevin Strootman er skadet så kan det allikevel se ut som om Louis van Gaal vil gå for sin landsmann. Ifølge Sky Sports ville han i hvert fall ikke utelukke noe, selv om 24-åringen fremdeles sliter med sitt kne. – Vi får vente og se hvordan han kommer tilbake. Det er ikke lett å komme tilbake etter skade, sier Roma-spillerens tidligere landslagssjef.

InterFredy Guarin er en annen mann som fort kan bli van Gaal-signering. Ifølge Daily Star skal i hvert fall Serie A-klubben være interessert i å bytte ham mot Javier Hernández, og når man får tilbud om en stjernespiller fra Colombia i bytte mot en spiss som har vært benkesliter for både Mexico og Manchester United det siste året, så er det ikke utenkelig at Manchester-klubbens nye manager lar seg lokke til å gjøre en avtale.

Det er heller ikke utenkelig at Arturo Vidal kan komme fra Serie A til Manchester. Chilenerens uttalelser om at han ikke skulle til Manchester United forrige uke var kanskje ikke noe annet enn en fjær som ble til fem høns, all den tid hans faktiske kommentarer ble gjort under alt annet enn intervjuvennlige omgivelser. Ifølge både Sunday People og The Mirror skal i hvert fall det nå være muligheter for at chileneren blir rød djevel allerede kommende uke.

Brasilianeren Douglas Costa kan også bli Premier League-spiller, og Arsenal skal være blant de fremste i køen med tanke på å sikre seg Sjakhtar Donetsk-spilleren. Den offensive stjernespilleren skal være en av flere som nekter å returnere til Ukraina på grunn av situasjonen i landet, og flere nettsteder melder at London-klubben står klar med rundt 200 millioner kroner for 23-åringen. 

En annen offensiv spiller som kan komme til å flytte på seg er Oussama Assaidi. Liverpool-vingen var utlånt til Stoke forrige sesong og så ut til å være på vei på ny i en 70-millionersovergang, men Sunday Express skriver at lønnskravet til kantspilleren nå kan kantre overgangen. 

Fabio Borini var også utlånt fra Liverpool forrige sesong, og det var spekulert i at Sunderland ville gjøre overgangen permanent. En avtale ble aldri sluttført før angriperen ble med de røde på USA-turné, men nå kan det se ut som om spissen blir utlånt ennå en sesong. Det skriver i hvert fall samme avis som meldte Assaidi-ryktene.

Liverpool kommer nok uansett neppe til å satse på Assaidi og Borini, ettersom de selv er i ferd med å forsterke seg ytterlige i de offensive posisjonene. En overgang for Belgias stjerneskudd Divock Origi har vært på trappene helt siden før VM, og ifølge The Mirror kan det nå se ut som om overgangen bekreftes i løpet av de neste dagene. 19-åringen skal i hvert fall ha bestemt seg for å vrake Arsenal, Tottenham og Atletico Madrid og forlate Lille til fordel for Merseyside-klubben.

Dersom Origi gjør Merseyside-gutt av seg er det stor sannsynlighet for at han vil treffe på sin landsmann Romelu Lukaku i gatene. Ifølge talkSport skal i hvert fall Chelsea-angriperen ønske seg tilbake til Everton, der han forrige sesong gjorde stor suksess på utlån. Lederen for Evertons rekruttering sier i hvert fall at spissen er innstilt på å komme til klubben, og at han - som fjorårets lånekollega Gareth Barry - vil signere permanent.

Sunday Express mener dog at det er enn helt annen klubb som kommer til å sikre seg kraftspissens tjenester. Selveste Real Madrid skal nemlig være interesserte, og står klare med et bud på 200 millioner kroner, skriver de. Og som om ikke det er nok skal den regjerende Mesterliga-vinneren også ønske seg Radamel Falcao. AS er blant avisene som melder at han kan ankomme Madrid på en 100-millioners utlånsavtale, for så å bli permanent Real Madrid-spiller neste sommer for rundt 290 millioner nye kroner.

På en litt annen spisshylle handler trolig QPR og Harry Redknapp denne sommeren. Til tross for at Happy Harry gjerne skulle ønske at han kan bruke 3-400 millioner på en ny angriper må han trolig nøye seg med rundt en firedel. Ifølge Daily Mail skal han i hvert fall være etter WatfordTroy Deeney, som tidligere denne uken fikk en prislapp på rundt 100 millioner kroner av Championship-klubben. Redknapp skal også ha lyst på Norwichs nederlandske VM-spiller Leroy Fer.

Samuel Eto'o har også vært et navnt som er blitt nevnt i forbindelse med Redknapp, og nå får QPR konkurranse fra bykollega West Ham. Ifølge The Sun (krever abonnement) skal i hvert fall Sam Allardyces lag også ha kontaktet Eto'o-agent Claudio Vigorelli med tanke på en overgang. The Hammers trenger en erstatter for Andy Carroll, som er langtidsskadet.

Les også: Carroll ute ut året

En mann som ikke skal erstatte Carroll, men som allikevel kan bli West Ham-mann er Carl Jenkinson. Ifølge Metro kjemper West Ham, Sunderland, Swansea og Hull om hans lånetjenester. Arsenal har hentet Mathieu Debuchy denne sommeren, og den engelske backen kan gjerne få mer spilletid dersom han forlater Emirates for en periode.

Antoine Griezmann skal være enda nærmere en overgang til Atletico Madrid enn noensinne. Ifølge AS er den regjerende spanske ligamesteren enig med Real Sociedad om en overgangssum på rundt 240 millioner kroner, og dermed gjenstår kun den personlige kontrakten.