ENDELIG? Bodø/Glimt har ikke vunnet en fotballkamp siden de slo Tromsø i cupen i juni .
Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
ENDELIG? Bodø/Glimt har ikke vunnet en fotballkamp siden de slo Tromsø i cupen i juni . Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Ny suksess for Rekdals oddstips

Fire av de fem siste tipsene har gått inn - sjekk søndagens tippeliga-tips!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

FK HAUGESUND - START (TIPPELIGAEN) H: 2,20 U: 3,25 B: 2,85
Haugesund vant 1-0 i Sarajevo i første omgang av europacupen og imponerte mange med det, men tapte 1-3 hjemme på torsdag og ble utslått. I mellom de to kampene spilte de 0-0 mot Odd i Skien, noe som må sies å være et bra resultat. Start har nå tre strake seire over Lillestrøm, Sandnes Ulf og Bodø/Glimt. De har gått på tap hjemme for Rosenborg og borte mot hjemmesterke Sarpsborg. Dette oppgjøret er som flere andre i denne runden ganske åpent, men Haugesund har 4-0 over Sarpsborg 08 og 2-0 over Stabæk på de to siste hjemmekampene. Oddsen på hjemmeseier er god. 

 

BODØ/GLIMT - SARPSBORG 08 (TIPPELIGAEN) H: 1,90 U: 3,40 B: 3,45
Bodø/Glimt hadde en meget sterk periode i mai med seks strake seire i serie og cup, men så traff de veggen. De har tapt for Sarpsborg, Odd og Start på de tre siste seriekampene, og tapte også for Stabæk i cupen på Aspmyra nå sist. Da bør varsellampene blinke på Aspmyra. Nå kommer Sarpsborg 08 på besøk. De har kun en eneste borteseier i Tippeligaen noensinne og er tippeligaens desidert svakeste bortelag. Glimt er i utgangspunktet favoritter på grunn av den statistikken, og det er kanskje på tide at Glimt tar tre poeng igjen.