PROGRAMLEDER: Her var Cecilie Skog klar til å lede TV 2-programmet «Til toppen av Norge» i 2012. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
PROGRAMLEDER: Her var Cecilie Skog klar til å lede TV 2-programmet «Til toppen av Norge» i 2012. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

Eventyrer Cecilie Skog (39) er gravid

Først fant hun kjærligheten med bestevennen Aleksander Gamme (38), nå venter de barn sammen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det melder VG Helg i dag.

Eventyreren og fjellklatreren forteller til avisen at hun er 17 uker på vei.

– Babyen satt rett i sikringsboksen på første forsøk, sier hun til VG Helg.

Avslørte brudd i april

I april i år bekreftet Cecilie Skog selv til bladet KK at hun var singel, etter et flere år langt forhold til turkameraten Ryan Waters (40).

– Det kan godt hende vi finner de største øyeblikkene heretter med å være en liten kjernefamilie på Torshov. Vi har ikke noe å bevise for noen, og vi trenger ikke gå å tråkke i egne gamle spor. Jeg synes det kan være skremmende hyggelig å bake pizza en fredag kveld. Men jeg tror nok at vi kommer til å ha hele spillet, livet og hverdagen åpen, sier kjæresten Aleksander om familielivet som venter, til VG Helg.

I august 2008 mistet Cecilie Skog ektemannen Rolf Bae da han ble tatt av et isras og drept, da de to sammen med flere andre klatrere var på vei ned fra fjellet K2.

Kjent TV-fjes

Skog er første norske kvinne til å ha nådd både Mount Everest, Sydpolen og Nordpolen.

Cecilie Skog er ikke bare kjent for sine mange eksepsjonelle turer, hun deltok også i TV 2-programmet «Skal vi danse» i 2010. Hun har også ledet satsingen «Til toppen av Norge» på samme kanal i 2012.

Sammen med samboeren ledet hun også NRK-programmet «Drømmeturen», hvor det også er planlagt en ny sesong.

Opprinnelig er Skog utdannet sykepleier.