ETTERTRAKTET: En rekke klubber skal være interessert i Shaqiri. Nå skal Liverpool for alvor være tilbake i dansen.  AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON
ETTERTRAKTET: En rekke klubber skal være interessert i Shaqiri. Nå skal Liverpool for alvor være tilbake i dansen.  AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON

Fotballrykter: – Liverpool har lagt inn bud på Shaqiri

En annen VM-stjerne, «den lille sykkelen», kan også være på vei til Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag er det tre uker til Premier League sparkes i gang. Overgangsmarkedet er riktignok åpent et par uker etter det igjen, men det begynner snart å haste litt for klubbene dersom de ønsker å drille mannskapet inn mot seriestarten.

Southampton har mistet mange spillere denne sommeren, og Dejan Lovren ventes å fullføre overgangen til Liverpool i løpet av svært kort tid. Nå nekter Southampton å selge flere. Ifølge The Guardian skal de nå ha mer enn 270 millioner kroner for Morgan Schneiderlin - etter å ha fortalt Tottenham og Arsenal at han er verdt mer enn Luke Shaw. 

Harry Redknapp kan være i ferd med å gjøre en sjeldent spennende signering. Daily Mirror skriver at Queens Park Rangers er i avsluttende forhandlinger med Marseille og Mathieu Valbuena, kjent som «den lille sykkelen». Dynamo Moskva har vært i forhandlinger med Valbuena i flere dager, men nå skal QPR ha inntatt en solid ledelse i kampen om den lille teknikeren. Overgangen ventes å lande på 70 millioner kroner.

Italienske klubber har inntatt forsvarsposisjon og ønsker ikke å selge sine stjerner. Milan-direktør Adriano Galliani sier at Balotelli med 99% sannsynlighet blir i Milan, mens Roma-trener Rudi Garcia i går kveld sa at Kevin Strootman definitivt blir i Roma den kommende sesongen. Det til tross for en antatt stor interesse fra Manchester United. Van Gaal lar imidlertid døren stå åpen:

– Vi må først se hvordan han håndterer skaden, og så får vi se, sier han ifølge en rekke britiske medier. 

Liverpool skal, som sagt, være nær å signere Dejan Lovren, men det kan også komme et nytt navn lengre frem på banen. Den sveitsiske avisen Blick skriver, ifølge Daily Star, at Liverpool har lagt inn et bud på i overkant av 140 millioner kroner (14.2 millioner pund) for Xherdan Shaqiri. Budet skal ikke være akseptert, men avisen skriver at Liverpool er nær Bayern Münchens prisforlangende. 

Didier Drogbas retur til Stamford Bridge kan åpne døren for at Romelu Lukaku får forlate Chelsea. Daily Express skriver at Everton håper å fullføre overgangen verdt 180 millioner kroner, og dermed hente tilbake suksessangriperen fra forrige sesong. The Times skriver også om økt intensitet rundt Lukaku etter at Drogba gikk til Chelsea, og skriver at Everton i tillegg kan prøve å hente Lacina Traoré tilbake. Monaco-spilleren var på lån til Everton forrige sesong, og de ønsker nå å hente ham tilbake på et nytt lån.

Antoine Griezmann er en ettertraktet spiller på markedet, og i England er Tottenham svært interessert i spilleren. De har imidlertid nå møtt på sterk konkurranse fra Atletico Madrid, og må derfor få opp farten, skriver Daily Express. Til slutt tar vi med at Barcelona, ifølge The Sun, har begynt å vise interesse for Arsenals midtstopper Thomas Vermaelen