NY SESONG: Ståle Solbakken tar nok en sesong som trener for FC Købehavn.
Foto: Liselotte Sabroe / NTB scanpix
NY SESONG: Ståle Solbakken tar nok en sesong som trener for FC Købehavn. Foto: Liselotte Sabroe / NTB scanpix

Langoddsen: Sjekk denne trippelen

Kjetil Rekdal har håndplukket kamper fra Norge, Danmark og Belgia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KFUM OSLO - FINNSNES (ODDSEN-LIGAEN 4)

H: 1,30 U: 4,65 B: 5,20
KFUM ligger på tredjeplass i avdelingen, seks poeng bak serieleder Follo. De har nå gått ni strake kamper uten tap, og spilte sist 1-1 borte mot tabelltoer Kjelsås. Det er sterkt. Hjemme er formen bra, og bortsett fra et braktap for Follo i år har de faktisk ikke tapt en hjemmekamp siden september 2012. Finnsnes ligger på nedre halvdel, bare to plasser over nedrykk, men med en sekspoengs luke ned til Mo på nedrykksplassen. Finnsnes har variabel borteform denne sesongen, og her ligger det i kortene at KFUM tar tre nye poeng.

 

FC KØBENHAVN - FC NORDSJÆLLAND (SUPERLIGAEN)

H: 1,60 U: 3,40 B: 4,60
Ståle Solbakkens FC København klarte bare 1-1 borte mot nyopprykkede Silkeborg i første serierunde. Hjemmelaget må klare seg uten Rurik Gislason som fikk brudd i ryggen i kampen mot Silkeborg. Nordsjælland endte midt på tabellen forrige sesong, og har ny trener før årets sesong. De snudde 0-2 til 3-2 over Vestsjælland i serieåpningen og kommer nok til Parken med høy selvtillit. Her forventer FCK-fans seier før laget reiser til Kiev for å spille mot Dnipro i mesterligakvalifisering.

 

WAASLAND-BEVEREN - CLUB BRUGGE (PRO LEAGUE)

H: 3,75 U: 3,25 B: 1,70
Waasland-Beveren var bare fire poeng fra nedrykk forrige sesong. De har ikke imponert spesielt i treningskampene, og tapte nylig 0-1 for Ironi Shmona fra Israel. Club Brugge bør være et kjent navn for norske fotballfans. De kom på andreplass i serien, fire poeng bak Standard Liege. Brugge spilte 0-0 mot Bordeaux i generalprøven, og 1-1 mot Zenit St. Petersburg tidligere i juli, så de har valgt seg tøffe motstandere i treningskampene. Brugge skal ut mot Brøndby i Europa League etter dette oppgjøret. Hjemmelaget bør definitivt vinne denne.