KLAR FOR LIVERPOOL: Dejan Lovren er klar for Liverpool. Dette bekrefter klubben selv på sine hjemmesider. (Foto: LFC/Twitter)
KLAR FOR LIVERPOOL: Dejan Lovren er klar for Liverpool. Dette bekrefter klubben selv på sine hjemmesider. (Foto: LFC/Twitter)

Dejan Lovren klar for Liverpool

Kroaten fikk det som han ville til slutt. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool har sikret seg nok en spiller fra Southampton, det bekrefter klubben på sin hjemmeside. Fra før har Merseyside-klubben allerede hentet Adam Lallana og Rickie Lambert.

Beløpet Liverpool må ut med for 25-åringens tjenester er omtrent 215 millioner kroner.

– Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg er lykkelig og glad over å være her. Jeg er stolt og jeg klarer ikke vente på å komme i gang, forteller Lovren. 

– Etter at jeg spilte på Anfield forrige sesong, sa jeg til meg selv: En dag håper jeg at jeg kan få muligheten til å spille her for Liverpool. Supporterne vil få se fra første stund at jeg er en spiller som vil gi 100 prosent på banen. 

Ønsket en overgang

Overgangen har dratt ut de siste ukene ettersom klubbene ikke kom til enighet om en overgangssum. Lovren selv har hele tiden vært klar på at han ønsket seg til Anfield, og var tidlig ute i media og fortalte om overgangssituasjonen.

– På dette tidspunktet vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, og jeg liker det ikke. Det var utrolig at jeg for noen dager siden hadde et bud på 20 millioner pund. Det skjedde på morgenen, og på ettermiddagen hadde klubben sagt at jeg ikke var til salgs. For å være ærlig er hodet mitt allerede i Liverpool, raste Lovren den gang.