Assistenten om Haglund-saken: – Positivt for Aalesund-kampen

Magnus Powell tror Magnus Haglund går veldig stille gjennom sikkerhetskontrollen lørdag etter den skjebnesvangre bombespøken fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ålesund/Bergen (TV 2): Magnus Haglund fikk ikke reise med Lillestrøm til Ålesund, etter at han dro en dårlig spøk i sikkerhetskontrollen lørdag.

Det trenger ikke å være dårlig nytt for Lillestrøm før kampen mot Aalesund lørdag, skal vi tro toppspillerutvikler Magnus Powell.

– Han ble ikke med oss i dag, men kommer i morgen. For kampen får det ingen konsekvenser, sa Powell da TV 2 møtte ham i ankomsthallen på Vigra.

– Det har blitt ledd mye på flyet, så sånn sett er det positivt for laget at det har skjedd noe.

– Hvordan kommer han seg opp til Ålesund?

– Forhåpentligvis med fly. Da går han nok veldig stille gjennom sikkerhetskontrollen, flirer Powell.

Haglund ble bortvist fra Gardermoen inntil klokken 08.00 lørdag morgen etter at han ble pågrepet og avhørt av politiet påfølgende at han omtalte en lypsyl han hadde i lommen som en bombe.

– Han dro noe han antagelig mente som uskyldig spøk, som ble oppfattet tøffere enn hva han mente, sier Magnus Powell til TV 2.

– Det er vel slik som kan skje, at man ikke tenker seg om. Det gikk som det gikk. Man kan se det på to sider av saken – jeg ser jo at de tok det som de gjorde, men det var absolutt ikke ment på den måten fra hans side. Han kjenner nok på at det var noe feil.

Lillestrøm spiller mot Aalesund kl. 15.30 lørdag.