DETTE VAR UTGANGSPUNKTET: Christian Gytkjær kom med en oppfordring på sin Twitter-konto fredag. Fotomontasje Scanpix/Photoshop/Twitter
DETTE VAR UTGANGSPUNKTET: Christian Gytkjær kom med en oppfordring på sin Twitter-konto fredag. Fotomontasje Scanpix/Photoshop/Twitter

«Bolleknekten» var kun en spøk

FKH-spiss kom med innrømmelse etter fredagens trening.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag leverte FK Haugesund-spissen Christian Gytkjær en saftig melding på det sosiale nettstedet Twitter, der han kom med en oppfordring til sine følgere.

– Inn og stem på meg, venner! skrev 24-åringen, og la ved en lenke til en profil på nettstedet www.deiligst.no. 

Der hadde han - under brukernavnet «Bolleknekten» - registrert seg og lagt ut et bilde i en kategori som heter «guttekropp».

Overfor flere medier, blant annet TV 2, utdypet han oppdateringen.

– Jeg så en fantastisk mulighet for å vise fram min deilige kropp. Bare fordi jeg er fotballspiller er ikke det ensbetydende med at det er fullt opp på damefronten ennå, så jeg så en god mulighet her, var hans kommentar torsdag.

Fredag har FKH-spissen kommet med en ny og oppklarende oppdatering på sin Twitter-konto.

Kun en spøk

Det hele var kun en spøk, ment som en del av TV 2s web-serie «2 mot 1».

Episoden med Gytkjær kan du se om noen uker. 

«Hej alle! Bolleknektens omtalte billede igår var self. bare pis, og en del af TV2's usaglige program #2mot1 Årsagen kan ses i næste episode»

Dette var meldingen Gytkjær la ut fredag for å forklare medieoppslagene. Flere medier, inkludert TV 2, ble lurt av torsdagens Twitter-melding.