Ella Mae (20 mnd) tar nettet med storm med sin Elvis-tolkning

Nærmere seks millioner har hørt Ella Mae synge Elvis Presley i bilen.

Ella Mae, kun 20 måneder, kan kanskje kalle seg Elvis Presleys yngste fan.

For når hun og hennes far kjører bil, er det kun Elvis som gjelder. Og Ella Mae vet å synge med.

I Youtube-klippet som er sett av nærmere seks millioner mennesker, synger baby Ella hjertelig med når låta «An American Triology» blir satt på.

– Hun var rundt 17 måneder da hun først oppdaget låta. Hun så videoen på Youtube, sammen med sin bestemor, og fikk fort dreisen på «glory halleluja»-delen. Sikkert fordi hun hadde hørt den i kirken tidligere. Så begynte jeg å spille den i bilen hver dag på vei til barnehagen, og hun lærte seg teksten, forteller pappa Billy i en mail til TV 2.

Tar etter foreldrene

I klippet veksler Ella Mae mellom å få oppmerksomheten fra faren, og leve seg inn i musikken. Og når låta er ferdig, spør faren:

– Hva skal vi sette på nå?

– Elvis! konstaterer Ella Mae.

Billy forteller at det er han og hans kone, samt besteforeldrene, som mest sannsynlig har skylden for at Ella Mae har blitt slik en Elvis-fan.

Synger på butikken

I tillegg har Ella Mae fått favoritter som Imelda May, JD McPherson og Bruno Mars.

– Vi har lagd en spilleliste til henne, der vi legger til nye låter som hun liker. Hun er også veldig glad i musikaler som Grease, Annie og Frost, tilføyer Billy.

Den musikkglade familien har lagd et eget musikkhjørne for Ella Mae, der hun har sin egen mikrofon som hun kan synge i når hun ønsker det.

– I tillegg synger hun fortsatt i bilen, men det hun virkelig elsker er å synge når hun husker, eller når hun sitter i handlevogna på butikken, bedyrer pappa Billy.

Farsotten sjokkerer

I dag er Ella Mae 2,5 år og stadig like glad i å synge. At hennes tolkning av Elvis går som en farsott på nett, synes han er helt vilt.

– Vi er fortsatt i sjokk over hvor populær den er. Det er helt utrolig at vår lille jente kan få smilet frem hos så mange mennesker rundt i verden.