SAMMENLIGNET: Rafael Benitez sammenlignet sin kone Montse med Claudia Schiffer. Foto: Scanpix/Photoshop (montasje)
SAMMENLIGNET: Rafael Benitez sammenlignet sin kone Montse med Claudia Schiffer. Foto: Scanpix/Photoshop (montasje)

Benitez: – Vil man bytte sin kone mot Claudia Schiffer?

Napoli-sjefen med spesiell variant da han skulle beskrive overgangsmarkedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rafael Benitez har en lang og suksessrik karriere bak seg, med blant annet Mesterliga-triumf, to spanske ligamesterskap, én UEFA cup-seier, en Europaliga-triumf og en FA-cupseier på CVen.

Han er også kjent som en mann som ikke er redd for å si sine meninger, og hans siste uttalelser er av den spesielle sorten.

Da Napoli-treneren fikk spørsmål rundt sommerens overgangsvindu - der han har forholdt seg rolig - valgte han en noe merkelig analogi.

– «Vil du bytte din kone?» Det er som «vil vi ha Mascherano». Vi elsker vår kone, våre spillere. Vil man bytte sin kone mot Claudia Schiffer? Det kan hende, men det kommer an på din kone, og er du lykkelig med din kone? La oss vente på responsen i overgangsmarkedet, sa han ifølge Daily Mail.

Sterk kontrast til forrige sommer
Benitez eks-elev fra Liverpool-dagene Javier Mascherano er en av spillerne han har blitt lenket til denne sommeren, men foreløpig har det kun blitt nye ansikter i form av Swansea-angriperen Michu på en ettårig utlånsavtale og den franske stopperen Kalidou Koulibaly fra Genk.

Dette kan ses i sterk kontrast til forrige sesong, da Benitez i sin debutsesong som Napoli-sjef hentet både Dries Mertens, Jose Callejon, Raul Albiol, Rafael Cabra, Gonzalo Higuain, Pepe Reina og Anthony Reveillere til Serie A-klubben.

Flere av dem har nok større publikumsappell enn både Claudia Schiffer og Benitez' kone Montse.

Så gjenstår det å se hva sistnevnte sier til ektemannens nyeste kommentarer.

PS! For dem som ikke måtte vite hvem Claudia Schiffer er, så var hun en av de største supermodellene på 1990-tallet. 43-åringen har flere ganger blitt kåret til verdens vakreste kvinne.