Cav: – Det går greit, men jeg er redd

Se hvordan det gikk da Mark Cavendish ble med i lagbilen under Tour de France-etappe.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se video av superstjernens tur i lagbilen i vinduet øverst!

Årets Tour de France har langt ifra blitt som det Mark Cavendish hadde håpet på, ettersom han måtte bryte rittet etter fall på første dag.

– Det har føltes som to lange uker, med gjenoppbyggingen av skulderen min, men jeg har gjort det beste jeg kan for å returnere til syklingen så raskt som mulig.

– Jeg er ikke smertefri, men det er utrolig her med gutta og hele laget, sier 29-åringen i Omega Pharma-Quick Steps egenproduserte video.

Video med tillatelse fra OPQS!

Omega Pharma-Quick Step-rytteren står med 25 individuelle etappeseirer Tour'en og er vant til fart og spenning, men da han skulle få være med i lagbilen sammen med sin sjef Davide Bramati var han allikevel spent på forhånd.

– I dag kommer det til å bli en surrealistisk opplevelse. Jeg skal være i lagbilen med Bramati. Forhåpentligvis får vi et brudd. Jeg har vært i en lagbil tidligere, men ikke med Omega Pharma Quickstep, sier Cav forut for etappestart.

Se video av superstjernens tur i lagbilen i vinduet øverst!

Les også: – Cavendish vurderer søksmål mot Kristoff
Les også: Nå har Cavendish og Kristoff skværet opp

Lagsjef Bramati er selv tidligere syklist, og har en etappeseier i Vueltaen fra 2000, og det går virkelig unna med Cavendish i passasjersetet. 

En tydelig nervøs 29-åring blir på veien intervjuet ut av vinduet i bilen.

– Det går greit, men jeg er redd i bilen med Bramati, sier han.

Se hele videoen i vinduet øverst!