KAN BLI BYTTEHANDEL: Costa Rica og Joel Campbell slo Italia og Mario Balotelli i VM. Nå kan de to skifte klubb. Foto: Daniel Garcia/AFP Photo
KAN BLI BYTTEHANDEL: Costa Rica og Joel Campbell slo Italia og Mario Balotelli i VM. Nå kan de to skifte klubb. Foto: Daniel Garcia/AFP Photo

Fotballrykter: – Milan bytter Arsenal-spiss og penger mot Balotelli

Og keeperlegender kan være i ferd med å forlate klubbene sine.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Gazzetta.it:
Gazzetta.it: "Jeg vet ikke om jeg blir i Juventus, men jeg drar ikke til Manchester".

Fredag klokken 12:00 kommer TV 2s Premier League-ekspert Kasper Wikestad for å chatte om overgangsmarkedet.

Arturo Vidal kan være i ferd med å bli Manchester Uniteds nye Wesley Sneijder, Eden Hazard eller Lucas Moura -- en spiller man kobles til i lang, lang tid tilsynelatende uten en lykkelig slutt. Da midtbanespilleren landet i Torino i går, ble han nemlig møtt av et kobbel med journalister. Deriblant direktesending fra Sky Sport Italia.

Mens stjernen svarte «vet ikke» på spørsmål om han blir i Juventus, svarte han «nei» på spørsmål om han kom til å dra til Manchester. Betyr det enden på visa? Trolig ikke. På mandag skal han nemlig møte sin nye trener Massimiliano Allegri for å finne ut hvor fremtiden ligger. 

Didier Drogbas ventede retur til Stamford Bridge og Chelsea virker bare å komme nærmere for hver dag som går. Mourinho bekreftet i natt at muligheten vurderes, og mener at Drogba hører hjemme i Chelsea.  The Sun skriver i dag at signeringen er nært forestående. Samme avis skriver også at Chelseas ekstremt sterke keeperduo begynner å bli problematisk for Mourinho. Petr Cech vil nemlig ikke sitte på benken, og skal angivelig ha luftet sin bekymring for sjefen.

Samme problemet finnes også i Real Madrid, hvor Iker Casillas' lange opphold tilsynelatende snart går mot slutten. Keeperlegenden har blitt utkonkurrert av Diego López de siste par årene, og klubben har i tillegg signert VM-helten Keylor Navas. Daily Express viser til spanske Sport og melder at Arsenal har tilbudt keeperen en femårskontrakt verdt 14 millioner kroner i året. En avtale mellom Arsenal og Real Madrid kan lande på rundt 40 millioner kroner.

Arsenal nevnes til stadighet også i forbindelse med Mario Balotelli. Ifølge Tutto Sport skal Milan være villige til å selge, men kun dersom de får Joel Campbell i retur. Et mellomlegg på rundt 80 millioner kroner må også London-klubben spa fram dersom de vil ha italieneren på topp i stedet for den costaricanske VM-stjernen.

Newcastle var interessert i å hente hjem Andy Carroll, men spissen må nå under kniven og blir ute i fire måneder. Newcastle Chronicle skriver at det betyr kroken på døren for Newcastles interesse. Interessen er derimot stor for Chicharito, og Daily Express hevder at både Atletico Madrid og Inter er interessert i å forhandle rundt Manchester Uniteds prisforlangende - 150 millioner kroner. De pengene kan, ifølge Metro, brukes på Memphis Depay, som Van Gaal vil hente til Manchester United. Samme kilde skriver samtidig at spilleren trolig vil bli sendt på lån det første året dersom han signeres.

Steven Gerrard er inne i sitt siste kontraktsår med Liverpool, men Liverpool Echo skriver at kapteinen kommer til å forlenge kontrakten med et år. Southampton ser ut til å være i ferd med å bli kvitt urokråken Pablo Daniel Osvaldo, takket være Inter. Sky Italia melder at spilleren har takket ja til en overgang, og at de to klubbene nå utarbeider en avtale. Trolig sendes han på lån til den italienske klubben, som samtidig vil være pliktig til å gjøre overgangen permanent neste sommer.