VIL TIL ENGLAND: VM gjorde underverker for Cristian Gamboa som stadig kommer nærmere drømmen om Premier League. Foto: SCANPIX
VIL TIL ENGLAND: VM gjorde underverker for Cristian Gamboa som stadig kommer nærmere drømmen om Premier League. Foto: SCANPIX

RBK: – Flere klubber er interessert i Gamboa

Gamboa selv: - Jeg kan ikke si noe før lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristian Gamboa virker å nærme seg West Bromwich. I dag har costaricaneren vært gjennom en medisinsk test hos den engelske klubben, men likevel er det foreløpig ikke bekreftet hvor 25-åringen spiller fotball neste år.

- Jeg er i England, men jeg kan ikke kommentere noe mer enn det før lørdag, skriver Gamboa i en SMS til TV 2 Sporten.

Flere beilere

At Gamboas framtid ikke er på Lerkendal er det likevel ingen tvil om. For hvis ikke overgangen til West Bromwich går i orden, står flere andre klubber på vent.

- Jeg vil ikke si hvor nært det er med West Bromwich. Du skal få høre noe om det blir noe mer ut av det, sier RBKs daglige leder Tove Moe Dyrhaug.

- Er andre klubber fortsatt inne i bildet?

- Det er flere klubber som er interesserte, så vi får se hva det ender med, sier Moe Dyrhaug.

- Så det er ikke sikkert det blir West Brom?

- Det kommenterer jeg ikke, sier hun.

Har blitt lovet salg

For Rosenborgs del er det uansett utelukkende positivt at flere klubber er ute etter Gamboa. Det betyr at prisen på høyrebacken lett kan presses ut.

TV 2 Sporten vet at Gamboa i forkant av VM ble lovet en overgang dersom en utenlandsk klubb la omlag 16 millioner kroner på bordet. Nå som flere klubber har kommet på banen, er det liten tvil om at den prisen presses opp.

Derfor tyder alt på at Gamboas tid på Lerkendal straks er over.