VINNER: Rekdal feirer Vålerengas seier over Strømsgodset. På oddsen går det også strykende. 
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
VINNER: Rekdal feirer Vålerengas seier over Strømsgodset. På oddsen går det også strykende. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Tre på rad for Rekdals oddstips

Gårsdagens trippel gikk inn - her er fredagens oddstips!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LYNGBY - AB (DAN 1. DIVISJON) H: 1,50 U: 3,60 B: 4,30
Serieåpning i 1. divisjon. Det var stor forskjell på disse lagene forrige sesong, da Lyngby kom på tredjeplass, åtte poeng bak opprykkslaget Hobro. AB på sin side reddet plassen på målforskjell da Hvidovre rykket ned i siste serierunde. Lyngby har også vist form i sesongoppkjøringen, og vant hele 5-1 over divisjonskollega Roskilde i generalprøven. AB spilte 3-3 mot HB Køge i sin generalprøve. Her seiler Lyngby opp som klare favoritter.

 

LASK LINZ - TSV HARTBERG (ØST ERSTE LIGA) H: 1,37 U: 3,80 B: 5,45
Vidar Riseths gamle klubb LASK Linz startet serien med 2-1 seier over Kapfenberger SV på fredag. Den tradisjonsrike klubben er nyopprykket til dette nivået da de har vært helt nede på nivå 3 i østerrisk fotball. Nå har veien tilbake til toppen startet. Hartberg på sin side var nær å rykke ned fra divisjonen forrige sesong, og serieåpnet med å tape 0-3 hjemme for Liefering. Det gir ikke mye selvtillit, og ambisiøse Linz kan fort starte sesongen med to trepoengere her.

 

FC LIEFERING - FAC TEAM FÜR WIEN (ØST ERSTE LIGA) H: 1,40 U: 3,70 B: 5,20
Liefering hadde en meget god sesong i fjor, og kom på tredjeplass i serien. De er et farmerlag for overlegne FC Salzburg, og kan således ikke rykke opp til Bundesliga. De startet serien med 3-0 borte over TSV Hartberg, og fortsatte der hvor de slapp i fjor - Liefering avsluttet serien med fem strake seire. FAC Team für Wien, eller Floridsdorfer Athletiksport-Club Team für Wien blant venner, rykket opp fra regionalliga forrige sesong og går nok en tøff sesong i møte. Spesielt tøft blir det å møte Liefering i Salzburg, og oddsen på hjemmeseier er fin.