DØDE PÅ VEI HJEM: Evie (10), Mo (12) og Otis (8) satt sammen med bestefar Nick i Malaysia Airlines-flyet som ble skutt ned over Ukraina.
DØDE PÅ VEI HJEM: Evie (10), Mo (12) og Otis (8) satt sammen med bestefar Nick i Malaysia Airlines-flyet som ble skutt ned over Ukraina.

Mistet tre barn i MH17-tragedien:

«Ikke noe hat er så sterkt som kjærligheten vi har for barna våre»

Foreldrene til de tre barna fra Perth som alle ble drept i flytragedien i Ukraina, har skrevet en hjerteskjærende siste hilsen til barna og bestefaren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blant de 298 menneskene som mistet livet i flytragedien i Ukraina forrige uke, var mange barn. Tre av dem var søsknene Evie (10), Mo (12) og Otis (8) Maslin fra Perth i Australia.

De tre barna var på vei via Malaysia til Australia sammen med bestefar Nick Norris, da flyet ble skutt ned. Foreldrene Anthony Maslin og Marite Norris var igjen i Amsterdam da de mottok beskjeden om at barna og Marites fars fly var flyet som ble skutt ned.

I en siste hilsen beskriver det sørgende ekteparet tapet, sorgen og kjærligheten til barna og bestefar Nick:

«Vår smerte er intens og nådeløs. Vi lever i et helvete hinsides helvete. Våre små er ikke her hos oss - vi må leve med denne fryktelige handlingen, hver dag og hvert sekund resten av livene våre.»

«Ingen fortjener å gå gjennom det vi går gjennom, ikke en gang menneskene som skjøt hele familien vår ut av skyene. Ikke noe hat i verden er så sterkt som den kjærligheten vi har for våre barn, for Mo, for Evie, For Otis»

«Ikke noe hat i verden er så sterkt som kjærligheten vi har for bestefar Nick. Ikke noe hat i verden er så sterkt som kjærligheten vi har for hverandre».

«Dette er en åpenbaring som gir oss litt trøst, skriver ekteparet i hilsenen, før de fortsetter med å fortelle litt om hvordan de har det, og hvordan de kommer seg gjennom smerten:

«Til nå, hvert øyeblikk siden vi kom hjem, har vi vært omgitt av familie og venner. Vi ber desperat om at dette fortsetter, fordi dette uttrykket for kjærlighet er det som holder oss i live.»