Her tar Odd-Bjørn Hjelmeset fullstendig av

Overrasket Allsang på grensen-publikummet med fiffige dansebevegelser.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Få se dæ dans dans dans åppå bordet», synger Ravi når han opptrer med låta Utadæsjælåpplevelse på «Allsang på grensen» torsdag.

Gjesteprogramleder Odd-Bjørn Hjelmeset tar oppfordringen bokstavelig, og selv om han ikke danser på et bord, så danser han hvertfall «ut av seg selv» blant publikummet.

– Jeg vet ikke om jeg skal kalle det dansemoves, men jeg hadde det fantastisk gøy på Allsang. Ikke kan jeg synge eller danse, men stemningen var så god at jeg fant ut at jeg måtte by litt på meg selv, forteller Hjelmeset til TV 2.

– Trodde ingen så det

«Jeg eier ikke dansefot, på gulvet blir det bare rot» synger Ravi videre, mens Odd-Bjørn fortsetter å slå seg løs. Se dansefilmen øverst i saken, og bedøm ferdighetene hans.

Odd-Bjørn avkrefter at det var planlagt på forhånd, men et innfall han fikk der og da.

– Ravi sang, og det var så morsomt, så da slang jeg meg på. Det beste av alt var at publikummet sto så jeg trodde lenge at ingen så det. Det tok lang tid før jeg så at kameraene plukket det opp, fortsetter danseløven.

Føyer seg i rekken av dumme ting

Ifølge ham selv var det mye medfølelse å hente fra publikummet på Allsang, så at «hele» Norge får se det i kveld er han ikke så bekymret for.

– Det får gå som det går. Jeg har gjort mange dumme ting tidligere, så dette føyer seg bare i rekken, tilføyer han lattermildt.

«Utadæsjælåpplevelse» og Odd-Bjørns opptreden ser du i sin helhet på TV 2 kl. 20.00 i kveld.