Hollywood-stjernene om nordmennene: – Aksel er en villmann!

De norske skuespillerne hylles for sine prestasjoner i storfilmen «Hercules».

Hollywood-stjernene strømmet til på den røde løperen i Los Angeles for premieren av den nye storfilmen «Hercules».

De norske skuespillerne Aksel Hennie, Ingrid Bolsø Berdal og Tobias Santelmann spiller viktige roller i heltefilmen om det gamle Hellas, og de amerikanske Hollywood-stjernene hyller nordmennene.

– De var fantastiske, og alle er veldig pene og talentfulle, bedyrer hovedrolleinnehaver Dwayne «The Rock» Johnson overfor TV 2.

Personlig favoritt

Men blant de tre, var det spesielt én som utmerket seg ifølge Johnson.

– Min favoritt var Ingrid. All den tiden og energien hun la inn i rollen sin og filmen, var imponerende, tilføyer stjernen.

Etterlyser norsk kone

Innspillingen av «Hercules» varte i nærmere seks måneder, og skuespillerne har blitt godt kjent med hverandre.

«Hercules»-kjekkas Reece Ritchie kunne briljere med flere norske fraser på den røde løperen, etter å ha tilbragt mye tid sammen med Aksel Hennie.

– Hyggelig å møte deg, du er en blomst, jeg elsker deg og slapp av! Ja, du skjønner at jeg har vært mye med Aksel, forteller Ritchie lattermildt, som også opplyser at han var i Tønsberg for bare få dager siden.

– Jeg elsker Norge. Jeg var med Aksel til Hemsedal for en liten tid tilbake også, så jeg er praktisk talt norsk nå. Jeg trenger bare en norsk kone, legger han til.

– Aksel var mye å håndtere

Produsent Beau Flynn synes det var interessant å jobbe med de norske skuespillerne.

– Aksel Hennie var mye å håndtere. Jeg visste ikke at nordmenn var så slitsomme å jobbe med, spøker han, og legger til:

– Neida, vi hadde en fantastisk opplevelse. Aksel er en ekstraordinær skuespiller, og ikke minst en ekstraordinær person. Han er fantastisk i filmen, og vi ble gode venner i løpet av innspillingen.

Ble håndplukket til filmen

Hollywood-produsenten avslører at det ikke var noen tilfeldighet at disse tre skuespillerne ble valgt ut.

– Jeg så Aksel i «Hodejegerne», og freaket helt ut. I tillegg så jeg Tobias Santelmann i «Kon-Tiki», så dette er personer som ble håndplukket til filmen, bedyrer Flynn.