MANGE BER NOK FOR HAM: Arturo Vidal er en spiller flere klubber ønsker seg. Foto: Leonhard Foeger/Reuters
MANGE BER NOK FOR HAM: Arturo Vidal er en spiller flere klubber ønsker seg. Foto: Leonhard Foeger/Reuters

Fotballryktene: – Liverpool vil snyte Manchester United for Vidal

... og VM-stjerne kan forlate Arsenal til fordel for AC Milan.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at de fleste storklubbene forholdt seg rolige under VM-måneden er det virkelig begynt å skje ting på overgangsmarkedet denne sommeren. 

Men det er fremdeles lenge igjen av vinduet, og det er med andre ord mange overganger som fremdeles kan gå i orden.

Hvem er din favorittklubb koblet til? Svaret får du her.

Iker Casillas skal allerede ha fått et tilbud fra Arsenal. Det skriver El Confidencial. Problemet skal være at London-klubben ikke er interessert i å betale noen overgangssum for den spanske landslagskeeperen. Så gjenstår det å se om Real Madrid lar keeperen - som har spilt for dem hele karrieren - forlate klubben vederlagsfritt.

Joel Campbell hadde et stort VM med sitt Costa Rica, og nå kan spilleren som har vært utlånt fra Arsenal til Lorient, Real Betis og Olympiakos de siste tre sesongene være på vei til en betraktelige større klubb. Ifølge Inside Futbol skal nemlig storklubben AC Milan ha kontaktet Premier League-klubben med tanke på en overgang.

En annen VM-angriper som det var forventet at ville forlate Premier League er Samuel Eto'o. Kamerunerens kontrakt med Chelsea gikk ut i sommer, men nå kan det se ut som om en gammel ringrev vil sikre seg hans tjenester. Ifølge The Mirror skal i hvert fall hans agent Claudio Vigorelli være på vei til London for å diskutere en potensiell kontrakt med QPR. Der sitter Harry Redknapp ved sjefsroret, og han er som kjent en mann som liker å gjøre de spektakulære signeringene. Lønnen kan dog bli et problem for en spiller som det var forventet at ville dra til enten USA eller Qatar.

Samtidig skriver talkSport at Jermain Defoe ikke blir gjenforent med sin gamle sjef fra Tottenham-dagene. Harry Redknapp signerte den nåværende Toronto FC-spissen både til West Ham, Portsmouth og Spurs, men ettersom Defoe ikke vil være tilgjengelig på en permanent overgang skal han ikke være interessert i å få ham til QPR. – Hvis han ville komme permanent, hvis han sa «hør her, jeg vil tilbake til England», så ville jeg vært den første i køen, men det kommer ikke til å skje, sier Redknapp.

De to andre lagene som slo følge med QPR opp i Premier League var Leicester og Burnley, og de skal også være på spissjakt. De har begge lagt inn bud i 70-80-millionersklassen på Watfords Troy Deeney, men ifølge Daily Mail skal Championship-klubben ønske seg over 100 millioner. Aston Villa har også vært etter mannen som scoret 26 mål forrige sesong.

VIL HAN BLI, ELLER VIL HAN DRA? Sagaen rundt Arturo Vidal seiler opp til å bli sommerens mest populære. Nå er også Liverpool involvert. Foto: Adam Davy/Scanpix.
VIL HAN BLI, ELLER VIL HAN DRA? Sagaen rundt Arturo Vidal seiler opp til å bli sommerens mest populære. Nå er også Liverpool involvert. Foto: Adam Davy/Scanpix.

Onsdag bekreftet Tottenham sine to første kjøp som sommeren da Ben Davies og Michel Vorm ble signert fra Swansea. Nå skriver The Mirror at manager Mauricio Pochettino skal se til Aston Villa og Ron Vlaar når han går for sin neste forsterkning. Nok en gang skal spillere være på vei motsatt vei - slik tilfellet var da Swansea fikk Gylfi Sigurdsson i retur for sin defensive duo. Avisen mener nemlig å vite at både Michael Dawson og Lewis Holtby kan bli Villa-spillere i avtalen som sender Nederland-stopperen motsatt vei.

Les også: Nei, Vlaars straffe gikk aldri i mål

Forrige sesong hadde Everton stor suksess med Romelu Lukaku på topp, og nå skal Roberto Martinez nok en gang se til Lukakus eks-klubb Anderlecht etter forsterkninger. 18-åringen David Henen skal være på vei for rundt 15 millioner kroner, skriver talkSport.

Onsdag meldte den chilenske avisen El Mercurio at Arturo Vidal kun vurderte å forlate Juventus dersom tre navngitte klubber var interesserte. De tre er Liverpool, Manchester United og Real Madrid. Ifølge avisen skal rapportene være noe som har fått opp ørene til Brendan Rodgers, som håper Mesterliga-fotballen kan være med på å gjøre at Merseyside-klubben får snappet ham foran sine erkerivaler fra Manchester. Metro skriver at Liverpool nå står klar til å matche et Manchester United-bud på rundt 430 millioner kroner.

I mellomtiden kan Louis van Gaal gleder seg over 7-0-seier i Manchester United-debuten, for gårsdagens uttalelser fra Jürgen Klopp vedrørende Mats Hummels var også relativt klare. Verken stopperen eller hans klubbkollega Marco Reus kommer til å forlate den tyske storklubben. – Det er ingen indikasjoner på at Mats eller Marco vil dra. De kommer til å spille for oss neste sesong, sa Dortmund-sjefen.

En tidligere Manchester United-spiller kan dog være på vei til å gjennomgå et klubbskifte. Ravel Morrison har nettopp gjennomgått en lyskeoperasjon, en operasjon han selv utsatte fordi han ikke turte å bli kuttet i (!), skriver The Mirror. Stjerneskuddet var utlånt til QPR forrige sesong, men nå er det SwanseaCSKA Moskva og Sporting Lisboa som nevnes hyppigst med tanke på en overgang. Flere Championship-klubber skal også være interesserte.

Eks-Manchester City-spiss Carlos Tévez kommer ikke til å forlate Juventus, selv om det skulle bli hans tidligere sjef fra dagene i England - Roberto Mancini - som tar over etter Antonio Conte, melder Sky Sports. – Jeg har aldri tenkt på å dra. Jeg har signert for tre år og jeg ønsker å fullføre kontrakten min her, sier han.

Xavi er en annen spiller som kan ende opp med å bli i sin klubb. Det var ventet at spanjolen ville forlate Barcelona, til fordel for enten Qatar eller spill i USA, men mlssoccer.com melder at 34-åringen etter samtaler med Luis Enrique nå vil spille ut kontraktstiden (2016) i Barca.

Les også: Drømmestart for van Gaal - 7-0 i debuten