EUROPA-JUBEL: Esbjerg spilte i Europa League forrige sesong, nå kvalifiserer de seg på ny. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
EUROPA-JUBEL: Esbjerg spilte i Europa League forrige sesong, nå kvalifiserer de seg på ny. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)

To på rad for Rekdal - sjekk dagens tips

Rekdals oddstips har gått inn to dager på rad. Sjekk torsdagens tips fra europacupene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LECH POZNAN - JK NOMME KALJU (0-1) (EUROPA LEAGUE KVAL.)

H: 1,55 U: 3,95 B: 3,55
Lech Poznan tapte overraskende 0-1 for Nomme Kalju i Estland i første kamp. Det må ha vært en meget pinlig opplevelse for den polske storklubben. Nå kommer returoppgjøret, og Poznan varmet opp med å slå Gliwice i serien 4-1 hjemme på søndag. Nomme Kalju er antagelig meget fornøyd med å reise til Polen med en ledelse. De vant 3-2 borte over Sillamäe i serien så sent som mandag, og kommer beredt til å parkere bussen i Poznan. Det vil være et folkekrav om klar seier, Lech bør vinne dette med klar margin.

AIK - LINFIELD (0-1) (EUROPA LEAGUE KVAL.)

H: 1,52 U: 3,85 B: 3,85
Linfield imponerte da de vant 1-0 over AIK i Belfast på torsdag. Spesielt siden det er en god stund til seriestart for hjemmelaget, mens AIK er midt i sesongen. AIK har gått på to blemmer på kort tid nå. De tapte 1-4 for lille Falkenberg på søndag og ligger med det seks poeng etter serieleder Malmø FF i tittelracet. Men revansjemulighetene kommer raskt. AIK bør gi alt og valse over Linfield på hjemmebane her, og kampen etter har serien snudd slik at de allerede nå møter Falkenberg på hjemmebane neste seriekamp. Her har AIK muligheten til å rette opp to feil raskt.

ESBJERG - KAIRAT (EUROPA LEAGUE KVAL.)

H: 1,35 U: 4,00 B: 5,40
Esbjerg - med nordmennene Magnus Lekven og Mohammed Fellah, spilte 1-1 i Kasakhstans gamle hovedstad Almaty i første kamp. Det er en lang reise til et ukjent og noe eksotisk spillested, og de Kasakhstanske lagene er ikke lenger så svake, så det var kanskje forventet at det ville bli tøft. Kairat er i tillegg midt i sesongen og utkjemper et bikkjeslagsmål med fire lag om tittelen. Esbjerg serieåpnet med et overraskende tap hjemme for Randers, og fikk neppe noen ideell oppladning til dette returoppgjøret. De bør allikevel vinne denne.