TIPPELIGA-KNEKT: Christian Gytkjær scorer høyt på flere arenaer. Foto: Scanpix/Twitter(ChrGytkjaer21)/Photoshop (montasje)
TIPPELIGA-KNEKT: Christian Gytkjær scorer høyt på flere arenaer. Foto: Scanpix/Twitter(ChrGytkjaer21)/Photoshop (montasje)

Tippeligaspiss er «Bolleknekten» på deiligst.no

– En fantastisk mulighet til å vise fram min deilige kropp, sier FK Haugesund-angriper.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

FK Haugesund-spissen Christian Gytkjær er en av Tippeligaens mestscorende, og har med sine sju mål på 13 kamper et scoringssnitt på 0,54 i norsk fotballs øverste nivå.

Nå ser det ut til at han også ønsker å score høyt på helt andre arenaer.

Torsdag kom han nemlig med en oppfordring - via sin Twitter-profil - til at folk skulle stemme på hans nyeste bilde inne på nettsiden deiligst.no. (TV 2 står ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider)

– Inn og stem på meg, venner! skrev 24-åringen, og la ved en lenke til profilen på nettstedet der han selv poserer i bar overkropp.

– Ikke fullt opp på damefronten ennå
Under kategorien «guttekropp» kan man se at han kaller seg for «Bolleknekten». Det står også registrert at han er 24 år og fra Haugesund.

– Jeg så en fantastisk mulighet for å vise fram min deilige kropp. Bare fordi jeg er fotballspiller er ikke det ensbetydende med at det er fullt opp på damefronten ennå, så jeg så en god mulighet her, utdyper dansken i en SMS til TV 2 Sporten.

I kveld skal FK Haugesund møte FK Sarajevo i Europaliga-kvalifisering, og så gjenstår det å se om scoringssnittet blir like bra for dansken på nett. Det er i hvert fall mulig å score alt fra 0 til 50 poeng.