BLIR I PREMIER LEAGUE: Fraizer Campell går fra Cardiff til Crystal Palace. Foto: Andrew Yates, AFP Photo
BLIR I PREMIER LEAGUE: Fraizer Campell går fra Cardiff til Crystal Palace. Foto: Andrew Yates, AFP Photo

Solskjær mistet nok en stjernespiller

Fraizer Campbell er klar for Crystal Palace.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cardiff og Ole Gunnar Solskjær mister sin andre stjernespiller på få dager.

Spissen Fraizer Campbell er nemlig klar for Crystal Palace, og følger dermed stopperen Steven Caulker ut av portene på Cardiff City Stadium, skriver Cardiff på sine offisielle nettsider. 

Caulker signerte for QPR tirsdag, mens London-rival Palace altså blir Campbells nye arbeidsgiver.

Campbell skal ha signert en treårsavtale med Crystal Palace. 

Les også: Mannen som var Cardiff-kaptein i flest kamper forrige sesong forlater klubben

Ifølge Sky Sports hadde Campbell en nedrykksklausul i kontrakten som gjorde at nye klubber kunne hente ham for så lite som 11 millioner kroner (1 million pund). 

Campbell scoret med sine seks nettkjenninger nest flest mål for Cardiff i Premier League forrige sesong - kun slått av midtbanespiller Jordon Mutch - og blir en viktig tilvekst for Tony Pulis' Palace-lag.

Tidligere har 26-åringen også spilt Premier League-fotball for Manchester United, Tottenham og Sunderland, og står med totalt 35 mål i engelsk ligafotball.

Har allerede hentet tre erstattere
Angriperens avskjed fra den walisiske hovedstaden var forventet, og Solskjær har allerede hentet inn tre nye angripere denne sommeren. Javi Guerra, Federico Macheda og Adam Le Fondre skal alle ikle seg Cardiff-drakt kommende sesong.

Det er forventet at også Chile-stjernen Gary Medel forlater Ole Gunnar Solskjærs klubb i nær framtid. Ifølge italienske medier skal hardhausen være på det nærmeste klar for Inter Milan.

Medel var en sentral del av det chilenske laget som imponerte under sommerens VM-sluttspill, og det er lite som har tydet på at han kom til å spille Championship-fotball i 2014/155-sesongen.