DYRE STOPPERE: Både Mehdi Benatia og Mats Hummels koster over 300 millioner kroner, skal en tro søndagens rykter. Foto:Scanpix/Photoshop
DYRE STOPPERE: Både Mehdi Benatia og Mats Hummels koster over 300 millioner kroner, skal en tro søndagens rykter. Foto:Scanpix/Photoshop

Ryktene: – Bud på 320 millioner fra Chelsea og Manchester United 

... og begge storklubbene skal bruke pengene på ny midtstopper.

Det er drøye tre uker til overgangsvinduets siste dag, mandag 1. september. Hver eneste dag gjennomføres det overganger av større og mindre sort.

Det er fremdeles stor spenning knyttet til hvilke storspillere som skal skifte klubber på det internasjonale overgangsmarkedet.

Det har allerede vært noen store overganger, og mye tyder på at flere er i vente.

Hvem er ditt favorittlag linket til? Se dagens overgangsrykter her!

Det er tydelig at Manchester United skal bruke penger denne sommeren, og etter gårsdagens rykter om et bud på 600 millioner på Angel Di María, handler det i dag om et rapportert bud på rundt 320 millioner kroner for Mats Hummels. Daily Star mener i hvert fall å vite at de røde djevlene vil forsøke ett siste bud på Borussia Dortmunds stjernestopper.

Det er tydelig at ikke Louis van Gaal trenger å sitte i Excel og se over hva han har råd til og ikke, for samtidig som The Times skriver at Juan Cuadrado-overgangen kan gjennomføres om de bare blar opp 260 millioner kroner, så skal det også finnes alternativer i de bakre rekker. Dersom ikke Dortmund lar seg lokke til å selge Hummels så skal budene stå klare både for Ajax' Daley Blind, som London Evening Standard skriver at vil ha vanskelig for å takke nei til Van Gaal, og RomaMehdi Benatia, som ifølge Daily Star skal være en Hummels-backup for Manchester United

Ett stort problem i Benatia-jakten kan dog være at også Chelsea er etter den marokkanske stjernestopperen. Daily Express skriver at José Mourinho ønsker seg en rutinert stopper, og at Benatia skal være riktig mann for jobben. Roma-forsvareren kommer også til å bli en dyr mann, for også her snakkes det om bud i 320-millionersklassen. 

Dermed kan det gå mot budkrig mellom de to Premier League-gigantene, og da er det sikkert lurt å få solgt unna litt. Daily Mail skriver derfor at seks spillere forsvinner fra Manchester United. Både Marouane FellainiNaniAnderson, Shinji Kagawa, Wilfried Zaha og Javier Hernández kan nemlig være på vei bort.

Sistnevnte kan bli Juventus-spiller, og en del av den mye omtalte overgangen for Arturo Vidal. Ifølge Express kan nemlig de to latin-amerikanske stjernene bli involvert i en byttehandel, og at Mexico-spissen Hernández' nært forestående overgang til Serie A-klubben skal åpne opp for en chilensk stjerne i form av Vidal i Manchester United.

The Telegraph skriver dog at Hernández har et helt annet endestopp på sin billett ut fra Manchester. Det skal ikke være en flybillett til Torino som ligger i lommen, men en togbillett til Southampton. Saints-sjef Ronald Koeman har i hvert fall ikke gitt opp, og kommer til å legge inn et bud, skriver avisen. Saints vil også ha Marcos Rojo og Florin Gardos til sine bakre rekker.

Morgan Schneiderlin var ikke en del av Southampton-laget som lørdag tapte 0-1 mot Bayer Levekusen i en treningskamp. Ifølge The Sun skal grunnen være at franskmannen ikke har hodet på rett plass, og dermed blusser det opp nye rykter om en overgang til Tottenham. Når sant skal sies, så har vel aldri de ryktene forsvunnet etter midtbanespillerens famøse tweet for snart to uker siden.

Les også: – Seks år av en fantastisk reise med Southampton ødelagt på en time!!!

Kolo Touré kan også komme til å skifte klubb, dog i noe fredeligere omstendigheter. Liverpool-stopperen skal ifølge Metro være enig om en overgang til tyrkiske Trabzonspor, og forlater dermed Merseyside tter kun en sesong. Ivorianeren var svært nære ved å bli historisk - som den første til å vinne Premier League med tre klubber - men i avslutningen av sesongen klarte som kjent ikke den tidligere Arsenal - og Manchester City-mesterens nåværende klubb å holde helt inn.

En annen som også spiller sine landskamper i oransje, Jonathan De Guzman, kan dog igjen bli å finne i Premier League kommende sesong. Midtbanespilleren har vært utlånt fra Villarreal til Swansea de to siste sesongene, men en permanent avtale har sett ut til å gå i vasken. I stedet skal QPR og Harry Redknapp være klare med et bud på 75 millioner kroner, som ifølge The Mirror kan få fortgang i sakene.

The Mirror skriver også at Swansea også kan stå i fare for å miste Wilfried Bony (igjen...). Nå skal Liverpool-manager Brendan Rodgers nemlig være villig til å spa opp de berømte 200 millionene som Swansea har spurt etter, og da kan det endelig se ut til at overgangen materialiseres. Det eneste som gjenstår nå er at Rodgers får overbevist noen av dem som sitter på pengesekken om at ivorianeren er verdt pengene. Det skal nemlig være en «overgangskomité» i Anfield-gangene som ikke er overbevist om akkurat det.

Samuel Eto'o blir langt ifra en like dyr mann, all den tid hans kontrakt med Chelsea er utgått og han dermed kan signere vederlagsfritt for en ny arbeidsgiver. Det skal ha lokket Ajax til å kontakte kameruneren, og ifølge Goal.com så har sportsdirektør Marc Overmars bekreftet at den nederlandske storklubben er i samtaler med Eto'o.

Lucas Leiva kan bli gjenforent med sin gamle sjef Rafael Benitez. The Independent skriver i hvert fall at Napoli nærmer seg en overgang for Liverpools midtbanespiller, og at de fremdeles også ønsker seg Manchester UnitedMarouane Fellaini. En midtbane bestående av de to ville kanskje ikke vært det dummeste å starte Serie A-sesongen med.

Helt til slutt tar vi også med at Ole Gunnar SolskjærCardiff kan bli neste stoppested for urokråken Ravel Morrison. Midtbanespilleren fra West Ham, som har havnet i mye utenomsportslig fokus, kan ifølge The Independent være tilgjengelig for drøyt 30 millioner kroner. Solskjær har tidligere jobbet med ham da 21-åringen var en del av Manchester Uniteds reservelag. 

Les også: West Ham-stjernen var Manchester Uniteds største problembarn: – Fikk advarsel av politiet da han var 15