SPÅR JUBEL: Rekdal tror Åge Hareide og Malmø FF vinner i Latvia.
Foto: Adam Ihse / TT / NTB scanpix
SPÅR JUBEL: Rekdal tror Åge Hareide og Malmø FF vinner i Latvia. Foto: Adam Ihse / TT / NTB scanpix

Tirsdagens Rekdal-tips gikk rett inn

Sjekk onsdagens håndplukkede oddstrippel!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

STRØMMEN - ALTA (1. DIVISJON) H: 1,67 U: 3,45 B: 3,95
Dette er første kamp siden sommerpausen for disse lagene, som er tabellnaboer midt på nedre halvdel. Nedrykksstreken er faretruende nære, og tre poeng her er viktig for begge. Strømmen tapte to hjemmekamper for formlagene Tromsø og Fredrikstad i mai, men bortsett fra det har de tatt poeng i hver eneste hjemmekamp i serien helt siden de tapte for Stabæk i august 2013. Alta er svake borte, og har til gode å vinne en bortekamp bortsett fra en overraskende 3-0 seier over Bærum 1. mai. Her er hjemme og borteform nok til å tippe oddsen klart i hjemmelagets favør.

 

FK VENTSPILS - MALMØ FF (CHAMPIONS LEAGUE) H: 4,50 U: 3,50 B: 1,50
Åge Hareides Malmø FF klarte ikke bryte ned Ventspils i den første kampen som endte 0-0 i Malmø. Det var et svakt resultat, da det var ventet at Malmø FF skulle vinne den kampen klart. De har fortsatt en kamp å gjøre det på, og over to kamper bør MFF være klart bedre enn Ventspils. Begge disse lagene spiller i ligaer som går vår til høst, og Ventspils ligger på andreplass i serien to poeng bak Skonto Riga, mens Malmø topper Allsvenskan med seks poengs forsprang. De hadde en meget god vårsesong, men i det siste har det lugget litt for Åge Hareides gutter. Vinneren av dette oppgjøret møter Sparta Praha i neste runde.

 

SC ALTACH - WOLFSBURG (TRENINGSKAMP) H: 4,35 U: 3,85 B: 1,45
Rheindorf Altach vant den østerriske Erste Liga med 14 poengs klaring til andreplasserte Austria Lustenau forrige sesong. De startet årets sesong i den østerriske bundesligaen med å vinne 1-0 over Sturm Graz i serieåpningen, noe som er imponerende. Wolfsburg på sin side kom på femteplass i Bundesliga. De serieåpner ikke før 22. august, og er nok ikke i nærheten av toppform enda. Allikevel er de et av tysklands beste lag, og Rekdal tror de kan gi Altach tøff kamp her.