TIL PREMIER LEAGUE: Bojan Krkic (t.v.) har signert en fireårskontrakt med Stoke. Her sammen med Dani Alves. (AP Photo/Manu Fernandez)
TIL PREMIER LEAGUE: Bojan Krkic (t.v.) har signert en fireårskontrakt med Stoke. Her sammen med Dani Alves. (AP Photo/Manu Fernandez)

Stoke henter Barcelona-spiller

Bojan har signert en fireårskontrakt med de røde og hvite.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stoke bekrefter på sine hjemmesider at klubben har sikret seg spanjolen Bojan Krkic. Den 23 år gamle angrepsspilleren kommer fra Barcelona og har signert en fireårskontrakt med Stoke.

– Alle som kjenner europeisk fotball er klar over ham som spiller. At han ser for seg en fremtid i Stoke, er virkelig spennende og en fjær i hatten for klubben, sier Stoke-manager Mark Hughes.

Bojan slutter seg til Stoke-troppen som for øyeblikket er på treningsleir i Reit im Winkl i Tyskland.

Bare 17 år gammel debuterte Bojan for Barcelona etter å ha gått gjennom klubbens velkjente akademi. Han stoppet på 26 mål på 120 kamper for den spanske storklubben.

I 2011 ble han solgt til Roma, men lånt videre til Milan året etter. I 2013 returnerte han til Barcelona, men uten å få spille. Forrige sesong ble nemlig tilbragt på lån hos den nederlandske storklubben Ajax.

– En rekke klubber var interesserte i ham, men Bojan mener at det vil være godt for karrieren å komme til Stoke. Vi tviler ikke på at han vil bli en strålende tilførsel til stallen vår, sier Stokes administrerende direktør Tony Scholes.

Bojan er Stokes femte signering i sommer. Tidligere har Mame Biram Diouf, Steve Sidwell, Phil Bardsley og Dionatan Teixeira signert for klubben.