FØRSTE TRENING: Kåre Ingebrigtsen ledet i dag sin første trening som Rosenborg-trener. Her avbildet sammen med pressesjef Harald Pedersen. Foto: TV 2.
FØRSTE TRENING: Kåre Ingebrigtsen ledet i dag sin første trening som Rosenborg-trener. Her avbildet sammen med pressesjef Harald Pedersen. Foto: TV 2.

Ingebrigtsens melding til trønderne:
– Kom på treningene våre!

Rosenborgs nye trener vil ha entusiastiske og interesserte trøndere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kåre Ingebrigtsen ledet i dag sin første trening som Rosenborg-trener.

Et betydelig antall skuelystne fikk være vitne til et varmt gjensyn mellom Nils Arne Eggen og Kåre Ingebrigtsen - i form av en god klem.

– Det var litt som i gamledager, sa Kåre Ingebrigtsen til TV 2 på spørsmål om det store antallet fremmøtte på dagens Rosenborg-trening.

– Jeg liker at det er mye folk her, og jeg vil at folk skal være interesserte i Rosenborg. Det er viktig med positivitet rundt klubben, og det ønsker jeg å bidra til å skape.

Vil få tilbake entusiasmen

På selve treningen var det imidlertid lite kos og fullt alvor. Ingebrigtsen kommuniserte tydelig til spillerne hvordan han ville ha det: i lengderetning.

– Det er veldig godt å være i gang og dette var en god treningsøkt. Spillerne virket lystne på å vise seg frem, men sånn er det vel alltid med en ny trener, sa den nye Rosenborg-treneren.

Det er nettopp dette sportslig leder Erik Hoftun håper å se i tiden som kommer.

– Har dere manglet entusiasmen, Hoftun?

– Ja, dette har vært et veldig tungt år med mange alvorlige saker. Vi ønsker selvfølgelig å fremstå positivt og skal jobbe knallhardt for å få tilbake den entusiasmen som har vært her tidligere.

– Målet nå er å gjøre hver trening til en positiv opplevelse. Spillerne skal glede seg til hver trening. Dernest må vi vinne flere fotballkamper og gjøre folket engasjert igjen, fortsetter Hoftun.

Må vinne på torsdag

Allerede på torsdag venter første test for Kåre Ingebrigtsen.

Etter 1-2 tap på hjemmebane mot Sligo Rovers, må Rosenborg dra til Irland og vinne.

Det akter de også å gjøre, ifølge klubbens nye trener.

– Vårt utgangspunkt er at vi må ned dit og vinne. Så enkelt er det. Vi er innstilt på å skulle gjøre nettopp det, sier han selvsikkert.