AKTUELL: Nederlands Daley Blind skal være aktuell for Manchester United, som angivelig også jakter på Mads Hummels. Foto: AP Photo/Themba Hadebe
AKTUELL: Nederlands Daley Blind skal være aktuell for Manchester United, som angivelig også jakter på Mads Hummels. Foto: AP Photo/Themba Hadebe

Fotballrykter: – Van Gaal jakter på VM-stjerner

Og hvem blir ofret av Manchester City for å komme innenfor utlendingskvoten?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er kanskje ikke så voldsomt overraskende, men i dag er det en rekke nye navn å finne i dagens fotballrykter. Mens vi venter på bekreftelser av flere ventede overganger, er det disse som i dag stjeler de fleste overskrifter: 

Det er ingen hemmelighet at Manchester United og Louis Van Gaal er på jakt etter forsterkninger denne sommeren. De siste ryktene handler nå om at de ønsker å signere Daley Blind (24) fra Ajax. Prislappen skal ligge på 170 millioner kroner, noe som kanskje vil være i meste laget for en spiller som i utgangspunktet ikke er tiltenkt en posisjon i førsteelleveren.

Som vi meldte i gårsdagens ryktespalte er det også en del snakk om Mads Hummels. Det hele startet da den spanske avisen Sport skrev at en overgang var nært forestående. Daily Mail spinner videre på teorien, uten å nødvendigvis bringe så mye nytt på bordet: Hummels kan være nær Manchester United, men noen sikre holdepunkter har man fortsatt ikke.

Byrival Manchester City mistet i går Alvaro Negredo med et brudd i foten. Spanjolen kommer til å være ute i to til tre måneder, og derfor skal Manuel Pellegrini angivelig være interessert i å styrke angrepet. Daily Star mener å vite at City-manageren nå vurderer Didier Drogba, som samtidig skal være et hett navn på Stamford Bridge. Spanske Sport er igjen på ballen og hevder at Manchester City har lagt inn et bud på 350 millioner kroner pluss bonuser for VM-stjernen Juan Cuadrado

CUADRADO TIL CITY?: Slik ser forsiden av Sport ut i dag.
CUADRADO TIL CITY?: Slik ser forsiden av Sport ut i dag.

Samtidig kan en spørre seg om dette er sannsynlig, da Manchester City ifølge Mirror er i ferd med å gå over kvoten for utlendinger, og derfor vil selge Javi Garcia. Midtstopper Eliaquim Mangala er nemlig på vei inn, og da må det gjøres plass i utlendingskvoten.

Didier Drogba er ikke det eneste tidligere Chelsea-navnet som svirrer på ryktespaltene i disse dager. Tiago Mendes har blitt koblet til en Stamford Bridge-retur, men signerte i går en ny kontrakt med Atletico Madrid. Tidligere Chelsea-ving Florent Malouda kan havne i nyopprykkede Leicester.

Arsène Wenger og Arsenal har blitt koblet til en interesse for Mario Balotelli, men manageren benekter at klubben kommer til å hente en ny angriper denne sommeren. Det harmonerer godt med hva Milan-direktør Adriano Galliani sa på søndag: at Arsenal ikke har kommet med et bud på Balotelli.

Det pågår, ifølge The Guardian, hektisk overgangsaktivitet mellom Swansea og Tottenham. Gylfi Sigurdsson skal være på vei til Swansea, mens Ben Davies kommer motsatt vei i en ren byttehandel. I tillegg skal Michael Vorm være på vei til Tottenham i en separat avtale. Swansea er også i ferd med å komplettere signeringen av Jefferson Montero, som spilte for Ecuador i VM, for 40 millioner kroner.  

Vi avslutter med en aldri så liten kuriositet. Tidligere Inter-spiller Adriano kan være på vei tilbake til italiensk fotball. Denne gangen er det imidlertid ikke i Serie A. Eller Serie B. Eller Serie C. Serie D-klubben Terracina har kommet med et kontraktstilbud til den tidligere storscoreren, som kanskje lar seg friste av strendene i landsbyen Terracina.