RYKTES Å HA HATT USØMMELIG OMGANG: Victoria Xipolitakis var på tribunen under fotball-VM, mens Ezequiel Lavezzi var på banen. Argentinsk presse hevder de treftes utenfor stadion. MONTASJE: Getty Images/NTB scanpix
RYKTES Å HA HATT USØMMELIG OMGANG: Victoria Xipolitakis var på tribunen under fotball-VM, mens Ezequiel Lavezzi var på banen. Argentinsk presse hevder de treftes utenfor stadion. MONTASJE: Getty Images/NTB scanpix

VM-stjernes forlovede fnyser av utroskapsrykter

– Tror ikke hun har former som min mann liker, sier kjæresten til Ezequiel Lavezzi.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at det argentinske nettstedet ciudad.com skrev at Ezequiel Lavezzi hadde en het natt med showgirl-danseren Victoria Xipolitakis har utroskapryktene rundt den argentinske VM-stjernen formelig eksplodert.

Så langt har ryktene gått at Lavezzis forlovede, Yanina Screpante, har valgt å gå ut og vise sin indignasjon over rykteflommen.

Hun tror ikkje at PSG-stjernen, som bærer klengenavnet «Pocho» har vært utro mot henne.

– Jeg leste dette, og jeg måtte le. Jeg tror ikke hun har former som min mann liker, sier Screpante ifølge den italienske avisen Corriere Dello Sport.

– Det er ikke Pochos stil. Om dette ble bekreftet ville jeg forlatt ham i det stille. Det er tydelig at denne jenten ville bli lagt merke til og at hun ikke fant noe bedre å gjøre. Det er ingen bevis for denne utroskapen. Vis meg en tekstmelding, et bilde eller noe og vi kan snakke.

I løpet av VM fikk hun ikke dele seng med forloveden sin, bare korte og sporadiske møter.

Familien fikk nemlig ikke ta seg inn på spillerhotellet.

– Hvordan kunne hun slippe inn på hotellet dersom familien ikke gjorde det? Hvordan skulle han hatt tid til å gå til sengs med henne før VM-finalen? spør Screpante retorisk.

Lavezzi ble av det argentinske folket stemt frem som den argentinske VM-troppens mest sexy spiller.

Ifølge ryktene skal Xipolatikis ha bodd i samme bygning som de argentinske VM-spillerne ved deres base under VM. Hun har selv ikke bekreftet ryktene, men ville heller ikke avkrefte dem, ifølge den italienske avisen.

– Om Lavezzi hadde sex med meg? Mange prøver, og dersom noen var interessert ville jeg ikke bli overrasket. Jeg vet at mange av Argentina-spillerne spurte om å få vite hotellrommet mitt.