FÅR NYE MULIGHETER: Mohamed Salah kan komme til å bryne seg på Martin Skrtel og Liverpool også neste sesong. Foto: Andrew Yates, AFP
FÅR NYE MULIGHETER: Mohamed Salah kan komme til å bryne seg på Martin Skrtel og Liverpool også neste sesong. Foto: Andrew Yates, AFP

Egypts statsminister fritok Chelsea-stjerne fra militærtjeneste

Dermed er Mohamed Salah klar for å ta fatt på sin første hele sesong i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alt om Premier League i altomfotball.no!

I helgen fikk Chelseas supportere seg en støkk da nyheten om at egypteren Mohamed Salah kanskje kom til å måtte forlate klubben.

Det så nemlig ut til at 22-åringen måtte utføre militærtjeneste i hjemlandet, noe som kunne ta mellom ett og tre år.

Nå har kan dog Premier League belage seg på en sesong med Salah på laget, etter at Egypts statsminister inolverte seg i saken, skriver The Independent. Sky Sports skriver også at Chelsea bekrefter at spilleren slipper militærtjeneste.

Les også: Legende kan returnere til Stamford Bridge

Statsminister Ibrahim Mahlab skal ha møtt utdanningsminister Shawky Gharib, ettersom det var Salahs manglende plass i skolesystemet som gjorde at han i utgangspunktet stod i fare for å måtte returnere.

Siden han ikke lenger hadde plass i et utdanningsprogram hadde han heller ikke lenger tillatelse til å reise og jobbe utenlands, men i fellesskap fikk de to politikerne ordnet opp i saken.

Salah fikk en lovende start i den blå trøyen etter å ha ankommet klubben fra sveitsiske Basel i januar. På seks ligakamper scoret angriperen to ganger.

Salah scoret også to ganger mot Chelsea forrige sesong, og ble matchvinner da Basel vant 1-0 på Stamford Bridge i Mesterligaen. Det var nok til at Mourinho hentet ham til «brua».