ØNSKET: Isco kan være på vei bort fra Real Madrid etter signeringen av Toni Kroos og den nært forestående signeringen av James Rodriguez. Det synes Liverpool er interessant. Foto: Scanpix.
ØNSKET: Isco kan være på vei bort fra Real Madrid etter signeringen av Toni Kroos og den nært forestående signeringen av James Rodriguez. Det synes Liverpool er interessant. Foto: Scanpix.

Fotballrykter: – Liverpool ønsker å signere spansk stjerne

Manchester United nekter å gi opp håpet om å signere Arturo Vidal. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er under en måned til Premier League sparkes i gang, og det begynner for alvor å ta fart på overgangsmarkedet. Her er de heteste ryktene!

Etter salget av Luis Suárez har Brendan Rodgers og Liverpool penger å rutte med. Hittil har de signert Rickie Lambert, Adam Lallana, Emre Can og Lazar Markovic. Flere skal det bli. Ifølge The Guardian er klubben nær å signere Dejan Lovren og Loïc Rémy. Førstnevnte, Southamptons kroatiske midtstopper, skal koste rundt 160 millioner kroner, Queens Park Rangers' franske ving ventes å koste 80 millioner kroner. Videre skal Liverpool, ifølge Daily Express, ha vist interesse for Micah Richards. Forsvareren er verdsatt til 70 millioner kroner, en pris som verken Liverpool, Tottenham eller Newcastle er villig til å betale. Nå håper Richards i stedet å få gå på lån til en av disse klubbene.  

STORSIGNERING: VMs egentlig beste spiller, James Rodriguez, er på vei til spansk fotball.
STORSIGNERING: VMs egentlig beste spiller, James Rodriguez, er på vei til spansk fotball.

 I går kveld kom det også rykter om at Liverpool vil sikre seg det spanske supertalentet Isco. Daily Star viser til spanske medier, og skriver at Merseyside-klubben har tatt det første steget mot å signere Real Madrid-talentet, men at det fortsatt er en lang vei å gå. I mellomtiden har James Rodriguez landet i Madrid og ventes å bli klar for gigantene i løpet av kort tid. Overgangen skal ligge på rundt 75 millioner euro, 630 millioner norske kroner. Det skriver Marca.

Britiske medier hevdet i går at Mario Balotelli er nær en overgang til Arsenal. Angriperen skulle angivelig koste rundt 160 millioner kroner, men Milans administrerende direktør Adriano Galliani benektet i går kveld at det er noe i ryktene.

– Det har ikke kommet noe bud fra Arsenal på Balotelli, og derfor er det meningløst å spekulere i noe slikt.  

Ifølge Telegraph er imidlertid Arsenal interessert i flere spillere, og da særlig Sporting Lisboas midtbanespiller William Carvalho. Portugiseren har en utkjøpsklausul på 350 millioner, skriver Telegraph, men det ventes at prisen kan forhandles ned til 240 millioner kroner. 

Manchester United nekter å gi opp håpet om å signere Arturo Vidal fra Juventus. Det melder den italienske overgangseksperten Alfredo Pedullà. United ventes å komme med et bud på om lag 400 millioner kroner i løpet av de kommende dagene. Forhandlingene mellom United og Vidal skal være intensive, og spilleren har blitt forespeilet 80 millioner kroner i årslønn. Midtbanestjernen håper på litt mer, men det skal i hovedsak være Juventus som står for den store utfordringen. Manchester United håper nå at Vidal skal legge press på den italienske seriemesteren, slik at en overgang skal kunne skje. I dag skriver i tillegg den spanske avisen Sport at Dortmund-stopper Mads Hummels går til Manchester United for 160 millioner kroner. Foreløpig er det imidlertid ingen engelske aviser som har kommet frem til det samme.

Pablo Daniel Osvaldo er på ny i trøbbel i Southampton etter at han ikke møtte opp til sesongoppkjøring forrige uke. Angriperen ventes å bli solgt i løpet av den kommende tiden, og samtidig jobber Ronald Koeman, ifølge Daily Mirror, med å hente Aston Villa-stopper Ron Vlaar. West Ham har sikret seg Enner Valencia, og flytter ifølge Daily Star nå fokuset mot to potensielle låneavtaler: Saphir Taider (Inter) og Vittorio Antunes (Malaga). 

Ellers ventes det at Queens Park Rangers sikrer seg Steven Caulker fra Cardiff i løpet av nær fremtid. Overgangen skal, ifølge Sky Sports, være verdt 80 millioner kroner. Leicester skal ha startet jakten på Algerie-angriper Islam Slimani, og må ifølge Daily Mail betale rundt 70 millioner kroner for Sporting Lisboa-spilleren. José Mourinho varslet at Chelsea er ferdige på overgangsmarkedet, men ifølge l'Equipe skal Didier Drogba være nær et comeback på Stamford Bridge.

Sist, men ikke minst, kan Cristian Gamboa snart bli klar for West Bromwich Albion. Overgangssummen å ligge på 20 millioner kroner.