«Du er tidenes sutrepeis, Rævdal. Håper du dør av kreft, din satan»

Kjetil Rekdal fortalte om grov sjikanering fra ukjente mennesker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjetil Rekdal var søndag gjest i Fotballkveld på TV 2. Der kom han blant annet med sin klare mening om Mike Jensens filming under kampen mellom Rosenborg og Sogndal.

«Håper du får kreft, din satan»
Men Rekdal fortalte også om den mørke baksiden ved å fortelle sine klare meninger om norsk fotball på TV. Vålerenga-sjefen kunne komme med eksempel på hvordan han har blitt grovt sjikanert via sms og telefoner.

 – Jeg hadde en episode med Aalesund for noen år siden der det var litt bråk. Da var det en som ringte meg opp og håpte at jeg skulle dø så fort som mulig. Han ønsket meg og mine det verste, forteller Rekdal før han leste opp meldingen.

«Du er tidenes sutrepeis, Rævdal. Håper du får kreft din satan».

Harselerte med tapet av ufødt barn
Deretter skal samme person ha påstått at Rekdal skal ha harselert med en person som tok sitt eget liv.

Nå nylig ble Rekdal kontaktet av samme person.

– Nå harselerte han med episoden hvor jeg og min eks-kone mistet et ufødt barn i forkant av VM i 1994. Så langt har faktisk folk gått. Det synes jeg er ekstremt skremmende. Og dersom Rosenborg vil ha telefonnummeret til denne personen så skal de få det. For det der synes jeg er tøft, sier han.

– Folk må tenke seg om
Han mener at folk må klare å oppføre seg anstendig til tross for at det er rivalisering mellom klubbene.

– Jeg mener at folk må tenke seg om før de skriver slike ting. Det er helt greit med rivalisering, men folk må kunne klare å oppføre seg anstendig, sier han.