PÅ VEI TIL ENGLAND: Cristian Gamboa er nær en overgang til West Bromwich . (AP Photo/Hassan Ammar)
PÅ VEI TIL ENGLAND: Cristian Gamboa er nær en overgang til West Bromwich . (AP Photo/Hassan Ammar)

Gamboa på vei til West Bromwich

Rosenborg-backen kan forsvinne innen kort tid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristian Gamboa har vært en attraktiv mann etter at han storpilte for Costa Rica da laget tok seg helt til kvartfinale under sommerens VM-sluttspill

Det ble tidligere kjent at to Premier League-klubber ønsket Rosenborg-backens tjenester. Nå vet TV 2 at forsvarspilleren kan forsvinne til West Bromwich innen kort tid. 

– Jeg håper virkelig det skal gå i orden i løpet av noen dager. Men før den tid kan jeg ikke si noe mer. Jeg har forstått det sånn at klubbene ikke er så langt fra hverandre, sier Gamboa til TV 2.

– Du har selv lyst å dra?

– Selvfølgelig har jeg lyst til det, sier han.

25-åringen ønsker ikke å bekrefte hvilken klubb det er snakk om, men bekrefter at det dreier seg om en Premier League-klubb.

Ifølge VG er det snakk om en overgangssum på 20 millioner kroner og at avtalen kan bli verdt enda noen millioner avhengig av hvor mange Premier League-kamper backen får.

Sportslig leder Erik Hoftun bekrefter overfor TV 2 at klubben er i dialog med en klubb om et salg av Gamboa. Utover dette ønsker ikke Rosenborg å si noe om forhandlingene.

Cristian Gamboa spilte ikke i dagens 1-0-seier over Sogndal, men det skyldes at skaden han pådro seg i VM-kampen mot Nederland fortsatt ikke er helt leget.