TREKANTDRAMA: Rapperen T.I. (til høyre) gikk til angrep på Floyd Mayweather fordi han trodde han hadde sex med kona Tiny. Det benekter Mayweather. Foto: NTB scanpix
TREKANTDRAMA: Rapperen T.I. (til høyre) gikk til angrep på Floyd Mayweather fordi han trodde han hadde sex med kona Tiny. Det benekter Mayweather. Foto: NTB scanpix

Mayweather om bråket: – Han tror jeg hadde sex med hans b*tch

Verdens best betalte idrettsmann i pikant trekantdrama.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I slutten av mai gikk det for seg da boksestjernen og verdens best betalt idrettsmann, Floyd Mayweather Jr., havnet i håndgemeng med rapstjernen T.I.

Kvelden begynte med at rapperens venninner kastet penger rundt seg på en klibb i Las Vegas, og endte med at T.I. skal ha gått bort til boksestjernen og vært sleivkjeftet på burgerrestauranten Fatburger, som ligger på «The Strip».

Deretter skal rapperen ha forsøkt å slå til boksekongen. Da brøt det ut fullt kaos, men da politiet ankom var Mayweather i ferd med å dra og T.I. hadde allerede forsvunnet.

Nå skaper han igjen overskrifer i USA, etter å ha fått spørsmål om hva som var årsaken til at han og T.I. havnet i bråk.

Trekantdrama

Flere amerikanske nettsider hevdet at Mayweather meldte følgende:

– Jeg hadde sex med hans b*tch.

T.I., eller Clifford Joseph Harris Jr. som er hans egentlig navn, er gift med Tameka Harris, bedre kjent som «Tiny».

– Sa ikke jeg hadde sex med hans b*tch

Men da det angivelige Mayweather-sitatet gikk runden i amerikanske medier, gikk Mayweather ut på Instagram for å klargjøre hva han hadde sagt.

– På pressekonferansen sa jeg «...han tror jeg hadde sex med hans b*tch». Jeg sa IKKE «...jeg hadde sex med hans b*tch», forklarer Mayweather.

I sin Instagram-melding benekter han at han noen gang har hatt sex med kona til T.I.

– Jeg har aldri hatt seksuelt samkvem med Tiny. Jeg respekterer hennes situasjon og synes hun er en god person. Jeg vile aldri ha vært respektløs mot et ekteskap, skriver Mayweather.