FERIEFRYD: En tur til Kroatia ser ut til å ha fått fart på Serena Williams etter Wimbledon-sjokket. Foto: Instagram
FERIEFRYD: En tur til Kroatia ser ut til å ha fått fart på Serena Williams etter Wimbledon-sjokket. Foto: Instagram

Slik kom hun til hektene etter Wimbledon-sjokket

Serena Williams delte sine hete feriebilder med millioner av fans.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Serena Williams (32) forlot Wimbleden i tårer og var nær ved å besvime da hun måtte trekke seg fra en doublekamp med søsteren Venus.

Det var bisarre scener da en desorientert Williams var ute på banen. Hun hadde vansker med å ta imot baller som ble kastet til henne, og da de begynte å spille var hun helt ute av det.

Til slutt måtte hun trekke seg fra grunnet en virussykdom.

RYSTET: Alle kunne se at noe var galt med Serena Williams under doublekampen i Wimbledon. REUTERS/Toby Melville
RYSTET: Alle kunne se at noe var galt med Serena Williams under doublekampen i Wimbledon. REUTERS/Toby Melville

– Serena går gjennom en vanskelig periode, men siden Wimbledon har vi hatt mange timer med samtaler, og vi begynner å komme tilbake på jobb nå, sa hennes trener, Patrick Mouratoglu, tidligere i uken.

Williams kom seg til hektene igjen med en ferietur i Kroatia, og bildene derfra tyder på at tennisstjernen er seg selv igjen.

Et par uker etter Wimbledon-sjokket ble hun fotografer da hun ankom en privat villa i Pula i Kroatia sammen med venner, og nå har hun også delt sine hete feriebilder på Twitter og Instagram.

Med nesten 4,3 millioner følgere på Twitter, og over 600 000 følgere på Instagram mangler det ikke på folk som har fått se at hun ser ut til å være i slag igjen.

(Saken fortsetter under bildene)

Det har verserst rykter om at Williams har hatt et forhold til trener Mouratoglou, og at det hadde oppstått splid mellom dem. Det foregikk spekulasjoner om at det var årsaken til den bisarre exiten i doubleturneringen, og sjokktapet for Alizé Cornet i tredje runde av singleturneringen i Wimbledon.

– I dag er hun i humør til å trene igjen, så hun kan komme tilbake enda sterke. Det var aldri noe spørsmål om å stoppe vårt samarbeid, uttalte Mouratoglou torsdag, ifølge The Guardian.

Det angivelige forholdet vil han ikke uttale seg om.

– Jeg har aldri diskuterte private forhold, og jeg kommer ikke til å prate om det nå. Det har vært vanskeligheter, og Serena har vært gjennom en tøff fase, men vi lar det være med det, sier han.

Det er for øvrig ikke første gang Serena Williams deler sine hete feriebilder med verden, og tidligere i år overrasket hun et nygift par.

Da hun møtte et brudepar i finstasen på stranden stilte hun seg opp for å ta bilder, og la de ut på Instagram med teksten «Bikini wedding crasher!» og «Wedding crasher!! Congrats!»