BYTTEHANDEL: Dersom Wayne Rooney ikke innfrir forventningene til Louis van Gaal i sommer, vil nederlenderen prøve å bytte engelskmannen med Edinson Cavani. Foto: Scanpix.
BYTTEHANDEL: Dersom Wayne Rooney ikke innfrir forventningene til Louis van Gaal i sommer, vil nederlenderen prøve å bytte engelskmannen med Edinson Cavani. Foto: Scanpix.

Fotballryktene: – Van Gaal vil bytte Rooney med Cavani

...dersom engelskmannen ikke klarer å imponere i sommer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er tydelig at VM satte en aldri så liten propp for overganger, for den siste uken har stadig flere overganger falt på plass.

Men det er fremdeles lenge igjen av overgangsvinduet, og det er med andre ord mange overganger som fremdeles kan gå i orden.

Hvem er din favorittklubb koblet til? Svaret får du her.

I lørdagens utgave ble det meldt at Romelu Lukaku kun var dager unna en overgang til Everton. Chelsea-spissen har vært ryktet inn og ut fra klubben i hele sommer. Nå ser det endelig ut til at man får en løsning. Ifølge The Sun vil José Mourinho nemlig beholde 21-åringen. 

Arsenal forbereder seg på et liv uten Thomas Vermaelen. Den belgiske stopperen er ønsket av Louis van Gaal i Manchester United. Etter treningskampen mot Boreham Wood sa Arsène Wenger at han ikke kunne garantere at 28-åringen blir, men at dersom han skulle forsvinne, så ville han hente inn en erstatter på stopperplassen. Det skriver Daily Star.

Louis van Gaal kan selv kvitte seg med en spiller eller ti dette overgangsvinduet, i alle fall hvis vi skal tro ryktene. En som kan forsvinne er vingen NaniAC Milan er interessert i 27-åringen, men er ikke villig til å betale de 110 millioner kronene Manchester United krever, melder Express.

Sunderland og Liverpool var enige om en overgangssum på 140 millioner kroner for Fabio Borini. Alt lå til rette for et klubbytte til laget italieneren scoret 10 mål for på lån forrige sesong, men så slo Borini seg vrang. 23-åringen vil nemlig ikke til Sunderland, men heller prøve lykken på Merseyside. Det har resulterte i ilske Liverpool-supportere, som vil ha de 140 millioner kronene, og ikke minst fornærmede Sunderland-supportere, som ikke liker at han takker nei. 

Det er ikke bare Liverpool-fansen som lar seg irritere av dette. Ledelsen på Anfield skulle nok også helst sett at de ble kvitt Borini, spesielt med tanke på pengene som kommer inn. De pengene skal nemlig brukes på Loïc Remy, som trolig koster litt under 90 millioner kroner. Borini spilte for så vidt en drøy time da Liverpool slo Preston 2-1 lørdag. Nysigneringen Emre Can skadet seg, og nå står USA-turneen i fare. Det er The Guardian som melder dette.

Barcelona er allerede godt i gang med en fornying av troppen under Luis Enrique, men de er fremdeles ikke ferdige. Barca håper de kan lokke til seg Tottenhams Jan Vertonghen før sommeren er omme, hevder Talksport. 27-åringen imponerte for Belgia i sommer.

Laget fra Nord-London er selv på jakt etter forsvarsspillere og ser endelig ut til å sikre seg Ben Davies fra Swansea. Også Liverpool har vært ute etter hans signatur, men det kan virke som om Spurs nå har slått de. Prislappen skal ligge på rundt 100 millioner kroner, men The Guardian skriver også at Swansea vil ha Gylfi Sigurdsson som en del av overgangen. Islendingen var i startoppstillingen til Spurs i kampen mot Seattle Saunders i går, men ble fjernet igjen like før kampstart. Både Tottenham og Swansea varmer opp til en ny sesong i Premier League i Amerika, noe som kan ha vært en stor fordel når disse avtalene skulle forhandles.

Southampton har virkelig fått kjenne på konsekvensene av å prestere godt og har blant annet mistet venstrebacktalentet Luke Shaw. Daily Mail hevder at The Saints vil erstatte unggutten med 29 år gamle Dusko Tosic fra den tyrkiske klubben Genclerbirligi.

I går kveld kom meldingen om at Chelsea-vingen Mohamed Salah kanskje må inn i det egyptiske militæret. Det ville i så fall vært et stort tap for London-klubben. Egypteren spilte hele treningskampen til Chelsea mot AFC Wimbledon og kom på scoringslisten. Senere på kvelden publiserte han et bilde av seg selv på Instagram, hvor han skriver at dette var hans siste kamp med nummer 15 på ryggen. Om det har noe med militæret å gjøre, eller om han rett og slett skal bytte nummer, vites ikke. Mest sannsynlig gjelder det siste, og det sies at han skal bytte til Eden Hazards gamle draktnummer 17, slik at Thibaut Courtois kan få 15.

Fredag skrev flere engelske aviser at Hatem Ben Arfa hadde fått bot av Newcastle for å ha kommet tilbake fra ferie med for mange kilo på kroppen. Franskmannen ble også tvunget til å trene med juniorene, og ifølge Daily Mirror er han blitt nektet et draktnummer også. Ben Arfa var nummer 10 i The Toons, men det ser ut til at han nå er på vei bort.

Wayne Rooney har to ganger i Manchester United-karrieren forhandlet seg frem til lukrative avtaler ved å hevde at han vil bort. Nå er det godt mulig at engelskmannen blir solgt. Daily Mail skriver at Louis van Gaal skal studere Rooney nøye i sommer, og dersom han ikke overbeviser den strenge nederlenderen, vil van Gaal prøve å bytte han bort med Edinson Cavani

David Ospina er ikke den eneste keeperen Arsenal har i kikkerten. Også Iker Casillas kan skifte beite i sommer. Real Madrid-veteranen har falt enda lenger bak i køen nå som Keylor Navas er på vei inn. Casillas ønsker seg derfor bort.