TIPPER: Rekdal håndplukket søndagens trippel fra nordiske ligaer. 
 Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
TIPPER: Rekdal håndplukket søndagens trippel fra nordiske ligaer. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Rekdal tipper nordiske kamper

Håndplukket Kristiansund, Åtvidaberg og Lahti fra Langoddsen til søndagens oddstrippel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KRISTIANSUND BK - BÆRUM (1. DIVISJON) H: 1,50 U: 3,75 B: 4,95
Kristiansund BK tok sommerpausen på femteplass i 1. divisjon, innenfor plassene som gir opprykkskvalik til Tippeligaen. På de to siste kampene før ferien spilte de 1-1 mot Mjøndalen og 0-0 mot Sandefjord, som begge ligger over dem på tabellen. De er sterke hjemme, og nå møter de et Bærum som sikkert er meget fornøyd med å ha hatt ferie på åttende plass på tabellen. Men Bærum sliter på bortebane til tross for at de overraskende vant 3-2 over Tromsdalen siste bortekamp før pausen. På de fire siste bortekampene har de sluppet inn 15 mål.

 

ÅTVIDABERG - BROMMAPOJKARNA (ALLSVENSKAN) H: 1,70 U: 3,35 B: 3,95
Åtvidaberg har tapt de to siste seriekampene sine 0-3, men det var for topplagene Malmø FF og AIK. Åtvidaberg ligger på tiende plass på den allsvenske tabellen og har en middelmådig sesong hvor de plukker omtrent alle poeng på hjemmebane. Brommapojkarna ligger helt sist med syv poeng, og har syv opp til sikker plass i Allsvenskan. Samtidig er de i europacupen og vant 4-0 over nord-irske Crusaders forrige kamp. Nå er det tilbake til hverdagen og det ubestridelige faktum at de kun har vunnet en eneste bortekamp de siste to sesongene. Det var 2-1 over nedrykkslaget Syrianska i september 2013.

 

FC LAHTI - MYPA (VEIKKAUSLIIGA) H: 1,50 U: 3,35 B: 4,75
Serieleder HJK Helsinki styrer mot et nytt mesterskap, men Lahti kjemper om andreplassen og er á poeng med SJK. De har bare ett tap på de siste tolv kampene, men har bare vunnet en av de siste fire. Det var forrige kamp, 1-0 over Inter Turku borte. MYPA spiller i Europa League-kvalifiseringen, og tapte 0-3 for Dinamo Minsk på torsdag. De ligger på sjetteplass i Veikkausliiga, men har bare en seier på de siste ni kampene. Det var nå sist seriekamp, med 3-0 over bunnlaget Mariehamn hjemme. MYPA tar ikke mye poeng på bortebane, her er Lahti klare favoritter.