TAPTE: Henning Berg fikk en verst tenkelig start på sesongen. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
TAPTE: Henning Berg fikk en verst tenkelig start på sesongen. (AP Photo/Czarek Sokolowski)

Sjokktap for Berg i seriestarten

To nedturer på få dager for nordmannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Henning Berg fikk en ny nedtur på få dager da Legia Warszawa serieåpnet med 0-1-tap for opprykkslaget Belchatow i polsk eliteserie lørdag.

Legia var kjempefavoritt i egen storstue, men den regjerende mesteren måtte tåle en lei start på den nye sesongen. Bartosz Slusarski scoret kampens eneste mål rett før pause.

– Vi er svært skuffet over resultatet. Jeg tar ansvaret, for vi skal spille mye bedre enn dette. Vi var ikke farlige nok foran mål, sa Berg til Legias nettsted etter kampen.

Bergs mannskap skuffet også stort i onsdagens hjemmemøte med irske St. Patrick's i mesterligakvalifiseringen. Legia berget så vidt 1-1 takket være et overtidsmål av Miroslav Radovic.

– Mediene liker å snakke om kriser, men med litt flaks hadde vi vunnet begge kampene. Vi har noe å jobbe med, for i dag klarte vi ikke å spille på vårt høyeste nivå. I ligaen har vi 36 kamper å gjøre det på, så ett tap er ikke til å gråte av, sa Berg.

Det polske mesterlaget får muligheten til å slå tilbake når returkampen spilles i Irland onsdag. Går Legia videre, venter trolig Ronny Deilas Celtic i 3. kvalifiseringsrunde.

Berg tok over som Legia-trener 1. januar. Han ledet i mai klubben til et suverent seriemesterskap med en seiersmargin på ti poeng. (©NTB)