Elyounoussi-dobbel da Hoffenheim vant 17-0

Mens Mats Møller Dæhli hadde målgivende da Cardiff vant.

LEKESTUE: Mot svak motstand ble det enkelt for Tarik Elyounoussi og Hoffenheim, som lekte seg til 17-0-seier. AFP PHOTO / DANIEL ROLAND

Det ble ikke spesielt spennende da Tarik Elyounoussi og Hoffenheim møtte SpVgg 06 Ketsch til treningskamp lørdag. Hele 17-0 vant Bundesliga-klubben mot amatørlaget. Elyounoussi scoret det tolvte og det syttende og siste for Hoffenheim. Kai Herdling åpnet scoringsshowet etter 13 minutter og noterte seg for fem fulltreffere i første omgang. Åtte i første omgang - ni i den andre Jiloan Hamad, som scoret det andre, nøyde seg med tre mål i den første omgangen.&