Godset hentet dansk U21-landslagsspiller

Bassel Jradi signerte for de neste 3,5 årene.

KLAR FOR GODSET: Bassel Jradi har signert en kontrakt på 3,5 år. Foto: GodsetMedia.
KLAR FOR GODSET: Bassel Jradi har signert en kontrakt på 3,5 år. Foto: GodsetMedia.

Strømsgodset har hentet den danske U21-landslagsspillere Bassel Jradi fra Nordsjælland. Det melder klubben på sin hjemmeside lørdag.

21-åringen kommer fra danske Nordsjælland og har signert en kontrakt som varer over de neste 3,5 årene. 

Jradi spiller i rollen som offensiv midtbane, og blir et godt tilskudd nå som Martin Rønning Ovenstad (20) er mister resten av sesongen etter å ha fått kyssesyken. 

Ovenstad mister resten av sesongen

Det bekrefter Strømsgodset-ledelsen til Drammens Tidende.

Midtbanespilleren, som er født i 1994, har vært tilnærmet fast i Strømsgodsets startellever denne sesongen. Han noterte seg også for en scoring i cupkampen mot Tromsdalen i starten av juni.

– Man skal ha all mulig respekt for kyssesyken. Derfor ligger dette an til en langtidssak. Vi snakker om måneder, sier klubblege Erik Dag Knudsen til Drammens Tidende.

– Jeg skal bare ta det helt rolig til jeg er frisk – og enda litt til. Det er skikkelig kjipt at dette skjedde nå. Verst tenkelig tidspunkt med mesterliga og mange spennende og viktige kamper, sier Ovenstad.

Også trener David Nielsen vil nå forberede seg på en høstsesong uten 20-åringen tilgjengelig i stallen.

– Det er utrolig synd for Martin. Han har hatt en fantastisk utvikling og en fantastisk sesong. Men nå må andre tre inn, sier Nielsen til avisen. (©NTB/TV 2)