VIL SE UTVIKLING: Ronny Deila vil se utvikling hos spillerne sine når de møter Dynamo Dresden i treningskamp lørdag ettermiddag. Foto: NTB scanpix.
VIL SE UTVIKLING: Ronny Deila vil se utvikling hos spillerne sine når de møter Dynamo Dresden i treningskamp lørdag ettermiddag. Foto: NTB scanpix.

Deila: – Alle skal få sjansen til å vise hva de kan

Ronny Deila ber troppen fortsette formen de har vist så lang i sesongoppkjøringen når de møter Dresden til treningskamp lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ronny Deila er allerede godt i gang i sin nye jobb som Celtic-manager. Tidligere denne uken debuterte han i en tellende kamp da Celtic slo RK Reykjavik 1-0 i andre kvalifiseringsrunde i Mesterligaen.

Og skottene hviler ikke på laurbærene før returoppgjøret. Lørdag ettermiddag møter de Dynamo Dresden, som spiller på nivå tre i Tyskland.

Se Dresden - Celtic på TV 2 Sport Premium eller Sumo kl. 16.15.

Celtic er ubeseiret så langt i sommer, og nordmannen vil se progresjon i formen til spillerne sine.

– Vi har fremdeles ikke jobbet like lenge som vi skulle ønske, så vi bruker denne kampen til å lære mer om spillerne, og de kan lære mer om hverandre, sier han til Celtics hjemmeside.

– Vi skal gi alle muligheten til å vise hva d ekan gjøre, og det er viktig at samtlige gir 100 prosent. Kampen mot Reykjavik var et steg i riktig retning. I andre omgang satte vi en god standard og skapte mange sjanser. Jeg håper vi kan fortsette fra det nivået.