TILBAKE I AUGUST: Theo Walcott mister sesongstarten med Arsenal, men Arsène Wenger forventer å ha han tilbake i full trening i slutten av august. Foto: NTB scanpix.
TILBAKE I AUGUST: Theo Walcott mister sesongstarten med Arsenal, men Arsène Wenger forventer å ha han tilbake i full trening i slutten av august. Foto: NTB scanpix.

Walcott mister sesongstarten

En kneskade gjør at Arsenal må klare seg uten Theo Walcott de første kampene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenals angrepsspiller Theo Walcott må stå over de første Premier League-kampene kommende sesong på grunn av en kneskade.

Men det er ventet at 25-åringen vil gjøre et etterlengtet comeback i slutten av august.

Walcott skadet seg i leddbåndet i venstre kne i FA-cupoppgjøret mot Tottenham i januar og har siden vært ute med skade.

Da hadde han allerede mistet to måneder av høstsesongen. 

Engelskmannen går også glipp av sesongstarten i august, men det vil ikke gå lang tid før han blir kampklar.

– Vi forventer å ha han tilbake i full trening i slutten av august. Theo har bra med basistrening, som han jobber med nå, sier Arsène Wenger ifølge BBC.

Arsenal-manageren tror ikke det vil ta lang tid før Walcott er kampklar når han først er tilbake i trening. Hovedpersonen selv er også optimistisk.

– Det ser veldig bra ut, og jeg har jobbet veldig hardt de siste fem månedene. Det viktigste er å få tilbake styrken, og skaden er nesten helt borte. Det handler om å bygge opp den stabiliteten og styrken igjen, sier han til Arsenals hjemmeside.

Arsenal sesongåpner mot Crystal Palace på Emirates lørdag 16. august. Deretter venter Everton borte før de avslutter august måned borte mot nyopprykkede Leicester.