TIL MADRID: Álvaro Negredo kan bli navnebror Álvaro Moratas erstatter i Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY.
TIL MADRID: Álvaro Negredo kan bli navnebror Álvaro Moratas erstatter i Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY.

Fotballryktene: – Real Madrid vil hente City-stjerne

Mens José Mourinho sier Chelsea ikke skal hente flere spillere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er tydelig at VM satte en aldri så liten propp for overganger, for den siste uken har stadig flere overganger falt på plass.

Men det er fremdeles lenge igjen av overgangsvinduet, og det er med andre ord mange overganger som fremdeles kan gå i orden. 

Hvem er din favorittklubb koblet til? Svaret får du her.

Liverpool har så langt handlet for store summer, men så fikk de også mye for Luis Suárez. Nå vil Brendan Rodgers kvitte seg med sin aller første signering som Liverpool-manager, nemlig Fabio Borini. Sky Sports skriver at The Reds og Sunderland har kommet til enighet om en overgang verdt 140 millioner kroner. Den 23 år gamle italieneren gjorde det godt under Gus Poyet forrige sesong og scoret ti mål i løpet av låneoppholdet.

Regner man med Thibaut Courtois, har Chelsea fått inn hele tre spillere fra det suksessrike Atlético Madrid-laget denne sommeren. Fredag ble Filipe Luís klar, og ifølge Daily Star stopper det ikke der. José Mourinho planlegger også et bud på drøye 200 millioner kroner på den 29 år gamle Atlético-stopperen Miranda. Utkjøpsklausulen i kontrakten hans ligger derimot på 240 millioner kroner.

Ryktene kommer på tross av at José Mourinho uttalte til BT Sport at Chelsea ikke kommer til å handle flere spillere. I intervjuet sier han at overgangsvinduet stengte 19. juli for The Blues. Portugiseren hevder han er fornøyd med balansen i troppen og ønsker også hente opp noen akademispillere.

Tidligere denne uken ble det hevdet at Manchester City må selge før de kan hente inn spillere i sommer. Det ble spekulert i at da er Javi Garcia og Álvaro Negredo de første som ryker. Det vil Real Madrid dra nytte av når ved å hente sistnevnte hovedstaden i Spania. 28-åringen skal inn som erstatter for navnebror Álvaro Morata, som trolig forsvinner til Juventus i sommer. Det er Metro som skriver dette. Negredo selv sa i et intervju tidligere denne uken at han ikke ønsker å forlate de regjerende Premier League-mesterne.

Loïc Remy er på god vei inn dørene på Anfield. Franskmannen er desperat etter å komme seg bort fra Queens Park Rangers, og med en prislapp på 80 millioner kroner, kan det nesten bare regnes som et godt kjøp. Men Liverpool betaler ikke hva som helst i lønn. Ifølge Daily Mirror har de bedt Remy senke lønnskravene på 800-900.000 i uken dersom han vil spille for de røde.

QPR har foreløpig hatt en stille sommer og kun hentet Rio Ferdinand gratis til klubben. Det er kanskje ikke så rart siden vi vet Harry Redknapp er glad i deadline day. London-klubben har fått tilbudet om å signere Samuel Eto'o, melder Daily Mail, men kameruneren krever visstnok skyhøy lønn. I motsetning til forrige gang de rykket opp, vil The R's prøve å bruke pengene sine litt mer fornuftig.

The Times derimot, melder at 'Arry planlegger minst fem eller seks signeringer før vinduet stenger. Det er ventet at kun 14 spillere fra førstelaget blir værende, og da må det handles. 34 år gamle Tom Cahill er blant de som står på listen til Redknapp.

Nesten hver dag har Arsenal vært linket til David Ospina fra Colombia. The Gunners skal også ha kommet til enighet med klubbens hans Nice om en avtale vært litt over 30 millioner kroner. Nå har de imidlertid fått konkurranse fra Valencia, som også jakter 25-åringen. Ifølge Metro skal den spanske klubben prøve å stjele keeperen fra rett under nesen på Arsène Wenger.

Selv om Chelsea er ferdig med å kjøpe, betyr ikke det at de er ferdig med å selge. En som har vært ryktet bort i lang tid er Romelu Lukaku. Den unge belgieren gjorde det godt på lån hos Everton forrige sesong, og nå kan avtalen gjøres permanent innen de neste 48 timene, hevder Daily Mail

Liverpool har vært svært lystne på å hente Swanseas Ben Davies, men klubbene blir ikke helt enige om overgangssummen. Nå skriver The Telegraph at Tottenham allerede har en avtale på plass verdt 100 millioner kroner. 

Det ble ikke særlig med spilletid på James Milner forrige sesong. I alle fall er ikke 28-åringen fornøyd med tiden han fikk på banen for et stjernespekket Manchester City-lag. Når spillere føler det slik, er det som regel et ønske om å bytte klubb der også. Men ikke for Milner. Han har ikke lyst til å forlate City, skriver Manchester Evening News.

Atlético Madrid har dratt inn voldsomme summer ved å selge Diego Costa og Filipe Luís til Chelsea. De har allerede hentet Mario Mandzukic som erstatter for Costa, og ønsker å gjøre Alberto Moreno til deres nye venstreback. Liverpool har vært sterkt koblet til Sevillas 22-åring, men ikke klart å lande en avtale. Talksport skriver det vil Los Rojiblancos utnytte.