I TRØBBEL: I 2013 spilte Ullensaker/Kisa kvalifisering til Tippeligaen. Nå kjemper de mot nedrykk.
Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
I TRØBBEL: I 2013 spilte Ullensaker/Kisa kvalifisering til Tippeligaen. Nå kjemper de mot nedrykk. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix

Langoddsen: Helnorsk oddstrippel

Sjekk Rekdals håndplukkede kupong med tre norske lørdagskamper!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ULL/KISA - HAMKAM (0-1) (1. DIVISJON) H: 2,10 U: 3,50 B: 2,40
Ullensaker/Kisa ligger nest sist i første divisjon med bare ni poeng. Kriserammede HamKam, som nylig var timer unna å gå dukken økonomisk, er på bunn med bare fem. Ull/Kisa vant 1-0 på Hamar så sent som i juni, etter det har de tapt 1-3 for Tromsø og 0-4 for Hødd. Begge disse lagene ser dømt ut til å rykke ned. Ull/Kisa har ni poeng opp til trygg plass, HamKam tretten. Hjemmelaget kan få opp litt håp og selvtillit med tre poeng her over et HamKam som klarte 1-1 mot Strømmen sist, men tapte fire strake før det. Rekdal tror Ullensaker/Kisa vinner.

 

FRAM LARVIK - HOLMEN (ODDSENLIGAEN 1) H: 1,45 U: 4,30 B: 3,95
Fram Larvik ligger på femteplass i avdelingen, men bare fem poeng etter lederlaget Jerv, som Fram tapte 1-3 for i forrige kamp 28. juni. Hjemmeformen til Fram er utmerket. I serien har de ikke tapt en hjemmekamp siden oktober 2012, og tidligere denne sesongen ga de Odd Grenland kamp til døra i cupen. Holmen ligger på tiendeplass, bare to poeng over nedrykk. På de siste fem kampene har de to tap og tre uavgjort, sist 3-3 hjemme mot svake Birkebeineren. Her bør det være kvalitetsforskjell.

 

FINNSNES - MEDKILA (ODDSENLIGAEN 4) H: 1,40 U: 4,40 B: 4,25
Finnsnes ligger på tiende plass i avdelingen og er absolutt ikke noe topplag. Allikevel viste de lovende takter i juni, med seire over Drøbak/Frogn og Moss. Sist tapte de 0-1 borte for Kvik/Halden. Her har Finnsnes en gyllen mulighet til å ta tre poeng og skape en luke til de andre bunnlagene. Nyopprykkede Medkila har bare fire poeng og har kun slått håpløse Drøbak/Frogn i år. Dette blir en knalltøff bortekamp for Medkila som ikke har scoret mål på de siste tre kampene.