SYKMELDT: Blogger Sophie Elise Isachsen har hatt det tøft den siste tiden. Nå sykmeldes hun fra blogging og medieopptredener. Foto: TV 2
SYKMELDT: Blogger Sophie Elise Isachsen har hatt det tøft den siste tiden. Nå sykmeldes hun fra blogging og medieopptredener. Foto: TV 2

Blogger Sophie Elise (19) sykmeldt

Avlyser utenlandstur samme uke som samboerskapet tok slutt.

Blogger Sophie Elise Isachsen (19) er sykmeldt. I sin egen blogg skrev hun torsdag ettermiddag at hun av helseårsaker har fått beskjed av legen om å holde seg unna blogging og medieopptredener.

– Dette kommer sikkert til å høres litt merkelig ut for de av dere som ikke vet hvor hard jobb blogging er, men jeg har nå fått sykmelding fra lege og skal ikke jobbe med mail, TV, intervjuer eller sang fram til starten av august, og kun blogge når jeg virkelig føler for det, skriver Isachsen.

Avlyser utenlandstur

19-åringer avlyser også en planlagt Costa Rica-tur. 

– Dette er veldig, veldig synd, men det er ikke sunt for meg å være på andre siden av kloden om jeg plutselig skal innse hva som har skjedd i livet mitt. Akkurat nå er jeg vel i sjokk, og det er sikkert derfor det går så bra.

Sjokket «Bloggerne»-profilen refererer til, er mandagens offentliggjørelse av at hun og samboeren Mathias flytter fra hverandre. Til TV 2 fortalte den populære bloggeren at hun har hatt det tøft den siste tiden:

– Jeg vil ikke bekrefte at det er brudd eller kommentere min sivilstatus, men jeg har kjørt meg selv litt hardt den siste tiden, og for å fikse opp i sine personlige problemer burde man være alene, sa hun på mandag.

Åpen om nedtur

På egen blogg er 19-åringen også åpen om hvor tunge dagene er.

– Livet mitt har tatt en ganske stor vending, og nå er det meste snudd på hodet for min del. Jeg er ganske tom, men samtidig tung i kroppen, om dere vet. Så lei meg at jeg var usikker på hvordan jeg skulle klare å gå ut fra soverommet, og inn i dagslyset, skriver hun.