OVERVEKTIG? Newcastles Hatem Ben Arfa skal ha lagt på seg for mye i sommer. Foto: AFP PHOTO/Olly Greenwood
OVERVEKTIG? Newcastles Hatem Ben Arfa skal ha lagt på seg for mye i sommer. Foto: AFP PHOTO/Olly Greenwood

Premier League-spiller får bot for å være overvektig

Hevder selv det er ekstra muskler.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På grunn av Brasil-VM har ikke de største stjernene i Premier League fått hvile etter sesongavslutningen. Det er ikke tilfellet for Hatem Ben Arfa.

Newcastle-spilleren hadde lenge et håp om en plass i Frankrikes tropp, men ble vraket og måtte dermed se VM fra egen stue.

Kanskje har han kost seg litt for mye mens han har sett på kampene. Nå bøtelegger nemlig Newcastle ham fordi han er overvektig.

Ifølge The Telegraph har Ben Arfa fått en bot på rundt 17.000 kroner. Newcastle har nektet å kommentere saken, men boten kommer visstnok fordi franskmannen veide 1,5 kilo mer enn en «akseptabel vekt». Ben Arfas rådgivere innrømmet at de skulle se nærmere på saken, skriver Le Parisien.

Utelates fra treningsleir?
Hovedpersonen hevder at han på ingen måte har brukt ferien til å ligge på latsiden. Han mener nemlig at det ikke er ekstra fett, men derimot ekstra muskler han har bygd på seg.

Uavhengig av hvordan Hatem Ben Arfa reagerer på boten, skal hans fremtid i klubben være usikker. Newcastle skal ønske å kvitte seg med spilleren, noe som ironisk nok kan føre til at de utelater den angivelige overvektige spilleren fra deres treningsleir til New Zealand.

Spilleren har for øyeblikket ett år igjen av kontrakten. The Telegraph skriver at han skal være villig til å bli i klubben ut kontraktstiden, fordi han dermed kan bli klubbløs neste sommer og takke ja til et lukrativt tilbud.

Det er også knyttet usikkerhet til Newcastle-trener Alan Pardews fremtid, og Ben Arfa skal ha et håp om at treneren forsvinner ut døren først.