UTE I SEKS MÅNEDER: Ángel Correa får ikke spille fotball før tidligst i januar etter å ha blitt operert for svulst i hjertekammeret. Foto: AFP PHOTO / Juan Mabromata.
UTE I SEKS MÅNEDER: Ángel Correa får ikke spille fotball før tidligst i januar etter å ha blitt operert for svulst i hjertekammeret. Foto: AFP PHOTO / Juan Mabromata.

Oppdaget svulst  i hjertekammeret på medisinsk test av 19-åring

Ángel Correa (19) manglet bare en medisinsk test før han var klar for Atlético Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var i slutten av mai at Ángel Correa (19) skulle på medisinsk test i Atlético Madrid før overgangen fra argentinsk fotball da de fant en svulst i hjertekammeret hans.

Forrige måned ble han operert i New York for å få fjernet svulsten. Nå får han ikke spille fotball før tidligst i januar neste år for å være sikker på at det ikke skal dukke opp problemer.

Det er vanlig at klubber i dag utfører medisinske tester for å sjekke helsetilstanden på spillerne de kjøper - og derfor trekker tilbudet dersom de føler spillerens form ikke er god nok..

19-åringen var så godt som klar da Atlético annonserte at de hadde kjøpt han bare dager etter Mesterliga-finalen mot Real Madrid. Det eneste som manglet var nettopp en medisinsk test.

Det er likevel ventet at Atlético henter Correa uansett. Alternativet er at han kommer på et senere tidspunkt fra den argentinske klubben San Lorenzo.

19-åringen skal ha blitt enig om en femårskontrakt med Los Rojiblancos. Det er ventet at unggutten blir helt frisk igjen og kan fortsette karrieren sin neste år, skriver Marca.

Dette er uansett et kraftig tilbakeslag for Correa, som må holde seg helt i ro etter operasjonen. Unggutten regnes som et av Argentinas største angrepstalent.