SLUTT: Forholdet mellom Kaia Huuse og Jan Eggum er over.  Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
SLUTT: Forholdet mellom Kaia Huuse og Jan Eggum er over.  Foto: Sara Johannessen / SCANPIX

Slutt mellom Eggum og Huuse

Forholdet mellom musikerparet er over. 

Torsdag ble det kjent at stjerneparet Kaia Huuse (40) og Jan Eggum (62) har gjort det slutt. 

– Vi ønsker å fortelle at vi ikke lenger er kjærester. Vi er fortsatt gode venner og vil treffes hver uke både på jobb og privat. For barna fremstår dette ukomplisert da de allerede er vant til å ha turnerende foreldre, det vil si at én er borte mye av tiden. Utover dette har vi ingen kommentar, skriver paret i en pressemelding. 

Paret har vært sammen siden 1998, og har barna Bastian og Hennika sammen. 

Lot tårene renne i «Hver gang vi møtes»

Visesanger Eggum har vært i rampelyset siden 1975, og er en av Norges mest kjente artister, både solo og som en av fire i Gitarkameratene. I 2012 fikk også det norske folk et enda nærmere innblikk i hans liv og karriere gjennom musikkprogrammet «Hver gang vi møtes».

I programmet klarte Eggum ikke å holde tårene tilbake.

– Det er nervepirrende når du sitter der og vet ingen ting om hva de kommer til å gjøre. Alt var av høy kvalitet og alt var tydelig jobbet med. Alle hadde tolket sangene på sin måte sånn at det blir litt deres sanger også. Akkurat den mellomtingen der med at det var mine sanger i utgangspunktet og deres versjoner, var veldig morsomt. Det var en stor opplevelse, sa han til TV 2 i den forbindelse.

Eggum er også aktuell i det kommende TV 2-programmet «Neste Låt».

Begge spellemannsvinnere

Også Kaia Huuse er musiker med flere utgivelser bak seg. I 2004 mottok hun Spellemannsprisen i klassen viser, en klasse også Eggum har vunnet i sin tid.

De to har også opptrådt sammen ved en rekke anledninger.