Pinlig hjemmetap for Rosenborg

– Det er dårlig, ingen tvil om det, sier Mini.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rosenborg gikk på et pinlig 1-2-tap mot irske Sligo Rovers da lagene møttes i andre kvalifiseringsrunde til Europaligaen torsdag kveld.

– Det er vanskelig å forklare hvorfor vi ikke scoret mål. Vi har seks, sju store muligheter, men keeperen deres er fantstisk. Og når de typisk nok scorer på sin første mulighet så får vi litt panikk. Men vi får heldigvis en scoring på slutten, og nå må vi score to i Irland, sier Per Joar Hansen etter å ha sett laget sitt gå av banen med 1-2 i sekken.

– Vi var forberedt
Han er klar på at de ikke undervurderte laget fra Irland.

– Vi var veldig godt forberedt, vi visste alt om dem. Dette kom ikke som noen overraskelse, sier han.

Men i andre omgang ble Rosenborg uansett tatt på senga. Aleksander Lund Hansen ble nødt til å gi retur på en Sligo-avslutning. Ballen endte i beina på Keane som satte den via en Rosenborg-spiller og i mål.

Og vondt skulle bli verre for Rosenborg og de få som hadde tatt turen til Lerkendal. For med 20 minutter igjen av kampen kontret gjestene på ny. David Clawley fant North på bakerste stolpe som doblet ledelsen for gjestene.

Men etter 81 minutter fikk Rosenborg endelig ballen i mål. Men det med god hjelp av de irske gjestene. Keeper Gary Rogers prøvde å bokse en corner ut, men endte opp med å fomle ballen i eget mål.

Men nærmere kom aldri Rosenborg, dermed gikk de på et pinlig tap.

– Det er dårlig
En som er langt fra imponert over hva Rosenborg leverte er TV 2s fotballekspert Mini.

– Det er dårlig, ingen vil om det. De hadde kanskje to sjanser i første omgang, og en i den andre. Hjemme på Lerkendal er det langt unna godt nok. Sligo Rovers er rangert som nummer 50 i denne kvaliken, mens Rosenborg er rangert som nummer åtte, sier han.

 Perry mente laget hans skapte flere store muligheter, men det er ikke den tidligere Rosenborg-spilleren enig i.

– Måten Rosenborg opptrer på er mest bekymringsverdig. De klarer ikke presse høyt eller skape sjanser mot et lag de skal være bedre enn. Perry sa før kampen at de skulle presse høyt, men etter 10-15 minutter ser man at de ligger dypt. Da må noen spørre seg om hvem som ikke gjør det de skal, sier han.

Nå tror han diskusjonen rundt Perrys stilling vil blusse opp igjen.

– Det kommer helt sikkert til å bli spørsmål rundt trenersitusjonen igjen. Det er ikke så mange kamper siden siden man stilte spørsmål ved trenerteamet, men så fikk man noen seire. Det kommer nok til å blusse opp igjen nå, sier han.