ØNSKET: Tom Nordlie er ønsket som Asle Andersens erstatter i Sandnes Ulf.
Foto: Morten Holm / Scanpix .
ØNSKET: Tom Nordlie er ønsket som Asle Andersens erstatter i Sandnes Ulf. Foto: Morten Holm / Scanpix .

Sandnes Ulf skal i samtaler med Nordlie

TV 2 vet at Sandnes Ulf ønsker Tom Nordlie som Asle Andersens erstatter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag formiddag annonserte Sandnes Ulf at Asle Andersen var ferdig som trener. Bakgrunnen for at Andersen og Sandnes Ulf har besluttet å avslutte samarbeidet kommer etter en totalvurdering av klubbens situasjon, skrev de i en pressemelding.

Bjarte Lunde Aarsheim tar over ansvaret for førstelaget midlertidig, men han er klar på at han ikke ønsker jobben permanent.

– Jeg har snakket med klubb og Tom Rune (Espedal (daglig leder)), og jeg ønsker ikke å ta over permanent. Jeg leder treningene ut uken, og så er det en prosess som pågår, sier han til TV 2 og påpeker at han synes avgjørelsen var feil.

TV 2 vet at Sandnes Ulf ønsker Nordlie som erstatter for Andersen. 

– Like aktuell som andre kandidater

Daglig leder Tom Rune Espedal holder imidlertid kortene tett til brystet.

– Dersom det viser seg at de interne kandidatene ikke ønsker jobben, må vi gå for et eksternt alternativ. Tom Nordlie er like aktuell som andre eventuelle kandidater.

– Vi har, i respekt for Asle, valgt ikke å starte forhandlinger med andre i forkant. Vi har selvsagt satt oss i en litt vanskelig situasjon akkurat nå, men vi håper og tror vil løse seg etter hvert, sier Espedal til TV 2.

Årst tror på Nordlie

Da vi snakket med fotballekspert, Ole Martin Årst, tidligere onsdag, trodde også han at Nordlie kommer til å ta over, selv om det er et «fryktelig kjedelig svar».

– Det må jo bli Tom Nordlie. Jeg svarer av gammel vane, sier han og ler.

– Jeg klarer ikke å komme på noen andre som kan komme inn med pondus og trøkk. Det er fryktelig kjedelig å ta ham, men det er ikke unaturlig, og jeg er helt sikker på at han er blitt nevnt og vurdert. Jeg sitter også med en magefølelse av at han har litt lyst.

Nordlie vil ikke kommentere saken overfor TV 2.